lostyazilim
tr.link

Yabancı İçerikli Siteye TR Host İçin Düşünceleriniz?

16 Mesajlar 3.980 Okunma
lstbozum
tr.link

siyahh siyahh SEO Danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

TechnicaL adlı üyeden alıntı

Konuya yazanlardan çok bilgim olduğu kesin :) En azından bilgiyi direkt olarak bilmesemde birinci ağızdan bilgiyi verdim. Bkz: Video...

Aratırmadan ''bence lokasyonun etkisi yoktur'' deniliyor. O zaman bende ''Dünya karedir'' şeklinde bir ifade kullansam ne dersiniz ?

İstediğiniz kadar da report edebilirsiniz. Ben topu havaya attım. İster alının,ister alınmayın. :)

Merhaba;

Bakınız hocam.Birbirimizin kalbini kırmaya filan değmez ramazan ayında bir söz için.(Uzatmanın anlamı yok) O yüzden benim size sitemim oradaki o sözünüz yakışmamış.Bakın ben orada buyrun paylaşın demişim.Ancak siz orada kullandığınız sözle pek hoş bir mesaj yollamamışsınız.Her insan hata yapabilir veya bilgileri yanlış olabilir.Biz şahsen üstümüze alınmıyoruz ama oradaki sözünüzü(bkz: ahkam kesmek)

Bu sözcüğün anlamını sizde biliyorsunuz zaten;

Bilip bilmeden atıp tutmak vb... anlamlara geliyor.Burada herkesin kendine göre iyi-kötü bilgisi var.Bunu sorgulamak ne benim ne de bizlerin ya da kısacası genel anlamda kişi harici kimsenin sorumluluğunda,görevinde değildir.Bilginiz olabilir açıkca ve güzel bir dille yazabilirdiniz.Oradaki o sözü aynı şekilde size söyleseler aynı tepkiyi gösterebilirdiniz.Biraz empati kurun...

Saygılarımla...

wmaraci
reklam

TechnicaL TechnicaL Ruhumun Afrikası Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 13 / 81
  • Ticaret 2, (%100)

siyahh adlı üyeden alıntı

Pardon ama bu konuda ne kadar bilginiz var söyler misiniz? Fikriniz varsa buyrun söyleyin.Onun dışında report ediyorum bu sözlerinizi.Bilgimiz belki yanlış olur veya doğru.Buna siz karar veremezsiniz hocam. Burada herkes fikrini söylüyor kimse fikrini insanlara diretmiyor.Tartışma yaratacaksanız lütfen bu mesajınızı siliniz.Kullandığınız sözler gerçekten söylenmeyecek sözler.Yakışmıyor...

Merhaba;

Bakınız hocam.Birbirimizin kalbini kırmaya filan değmez ramazan ayında bir söz için.(Uzatmanın anlamı yok) O yüzden benim size sitemim oradaki o sözünüz yakışmamış.Bakın ben orada buyrun paylaşın demişim.Ancak siz orada kullandığınız sözle pek hoş bir mesaj yollamamışsınız.Her insan hata yapabilir veya bilgileri yanlış olabilir.Biz şahsen üstümüze alınmıyoruz ama oradaki sözünüzü(bkz: ahkam kesmek)

Bu sözcüğün anlamını sizde biliyorsunuz zaten;

Bilip bilmeden atıp tutmak vb... anlamlara geliyor.Burada herkesin kendine göre iyi-kötü bilgisi var.Bunu sorgulamak ne benim ne de bizlerin ya da kısacası genel anlamda kişi harici kimsenin sorumluluğunda,görevinde değildir.Bilginiz olabilir açıkca ve güzel bir dille yazabilirdiniz.Oradaki o sözü aynı şekilde size söyleseler aynı tepkiyi gösterebilirdiniz.Biraz empati kurun...

Saygılarımla...

Dediğimi tam olarak anlamıyorsunuz hocam.

Araştırılsa bulunacak bir bilgidir bu. Aslında bütün bilgiler araştırılınca bulunur. Şimdi sizin araştırmadan yaptığınız yorumlar; körü körüne ''dünya yuvarlak değil,karedir.'' demekten başka bir şey değildir. Bu konu hakkında bilgi alışverişi yerine, araştırılsa ve bu videoyu bulsaydı arkdaşlar ne güzel konu hakkında direkt bilgi verici makale çıkardı. Siz hiç yabancı seo forumlarını geziyormusunuz ? O forumlara bakarsanız ''google'da sitem dün suradaydı, şimdi yok oldu'' ya da ''google'da dalgalanma mı var'' şeklinde başlıklar yerine, %90'Lık bir kısmı direkt bilgi vermeye yönelik bilgilendirici makaleler.

İşin özü bizim Türk insanının tembelliğine çıkıyor. Armut piş ağzıma düş istiyor herkes. Yanılıyor muyum ? Elin gavuru tur bindirmiş. Biz hala böyle konularda ''bence böyledir'' diyoruz.
siyahh

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

Dediğimi tam olarak anlamıyorsunuz hocam.

Araştırılsa bulunacak bir bilgidir bu. Aslında bütün bilgiler araştırılınca bulunur. Şimdi sizin araştırmadan yaptığınız yorumlar; körü körüne ''dünya yuvarlak değil,karedir.'' demekten başka bir şey değildir. Bu konu hakkında bilgi alışverişi yerine, araştırılsa ve bu videoyu bulsaydı arkdaşlar ne güzel konu hakkında direkt bilgi verici makale çıkardı. Siz hiç yabancı seo forumlarını geziyormusunuz ? O forumlara bakarsanız ''google'da sitem dün suradaydı, şimdi yok oldu'' ya da ''google'da dalgalanma mı var'' şeklinde başlıklar yerine, %90'Lık bir kısmı direkt bilgi vermeye yönelik bilgilendirici makaleler.

İşin özü bizim Türk insanının tembelliğine çıkıyor. Armut piş ağzıma düş istiyor herkes. Yanılıyor muyum ? Elin gavuru tur bindirmiş. Biz hala böyle konularda ''bence böyledir'' diyoruz.

Merhaba;

Tamamdır hocam :) Konuyu tatlıya bağlayalım dilerseniz. :)

Saygılarımla...

• Üyelik 08.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 13 / 81
  • Ticaret 2, (%100)

Merhaba;

Saygılarımla...

Yanlış anlamayın hocam, ben kimseye kin tutman fakat burdaki tavrım tüm tembellere ve hazırcılara idi. :)
siyahh

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

Yanlış anlamayın hocam, ben kimseye kin tutman fakat burdaki tavrım tüm tembellere ve hazırcılara idi. :)

Yok hocam zaten sonradan anladım bende. Ne demek.

Bizlerde ders çıkarıyoruz çıkarmasak bile zorundayız.Sonuçta hepimizin yanlış bildikleri oluyor.Burası bir dayanışma forumu tekrardan söylediğim sözler için özür diliyorum eğer alındıysanız. Bende tam okumamışım mesajı

Saygılarımla...

• Üyelik 08.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 13 / 81
  • Ticaret 2, (%100)

Merhaba;

Saygılarımla...

Yok hocam zaten sonradan anladım bende. Ne demek.

Bizlerde ders çıkarıyoruz çıkarmasak bile zorundayız.Sonuçta hepimizin yanlış bildikleri oluyor.Burası bir dayanışma forumu tekrardan söylediğim sözler için özür diliyorum eğer alındıysanız. Bende tam okumamışım mesajı

Saygılarımla...

Estağfurullah hocam yok alınmadım. Eğer hatam varsa siz affedin beni :)
siyahh

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al