-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
eup
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, normalde 74-75 skorlu açılma hızına sahip olan websitem, mobil versiyonda birden 44'lere düştü. Hemde hiç bir müdahale yapmadığım halde oldu bu. Google'dan trafiğim çok düştü. Sebebini anlayamıyorum. Masaüstü iyiyken mobil nasıl kötü olabiliyor anlayamıyorum. Geçen haftalarda ddos saldırısına maruz kalmıştım. Onu hallettim herşey normale döndü fakat şimdi bu çıktı başıma. Sizce bu beden olabilir. Masaüstü versiyon iyiyken neden mobil versiyon durduk yere yavaş açılmaya başlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de böyle bir sorunum var mobilde.Masaüstünde de iyi bir skor alamıyorum ama mobil berbat!
Ve sizde ilginç olan sadece mobilin yavaşlaması.Uzman desteği almanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
eup
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne zaman güzel SEO çalışmlarımın meyvesini toplasam sürekli birileri sitemle uğraşıyor yorulma noktasına geldi artık, günde 10-15 giriş bloke ediliyor wp-admin den. Şimdi de bu çıktı başıma. mobil ve masaüstü skoru 74-75 iken şuan sadece mobil 44 e düştü çıldırmamak elde değil ne alaka durduk yere mobil düşmesi aklım almıyor. Eklentileri güncelledim, lazım olmayan eklentileri sildim, pek çok şey yaptım düzelmedi. CSS ler JS ler olsa 2 gün öncede aynı kodlar anasayfada mevcuttu. Dün bu gün ne olduda yavaşladı mobil versiyon. Anlayamıyorum...