lostyazilim
tr.link

Yazıyı Sürekli Geliştirmek Faydalımıdır ?

6 Mesajlar 1.097 Okunma
lstbozum
tr.link

roland roland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek web
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 10 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba ;

Ben 400 kelimelik bir yazı yazdım , bunu google' a indexlettim ardından 1000 kelimelik bir daha yazı üzerine ekledim. Yazıyı geliştirmek mi daha mantıklı yoksa parçalar halinde servis etmek mi ?

wmaraci
reklam

arifcinarr arifcinarr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 33 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
400 kelime yazmışsınız yeni olan yazıyı'da parça halinde sunum daha iyi gibi bence

sosyopat.pe.hu

hzmhzm hzmhzm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 121 / 30
  • Ticaret 1, (%100)
Kendi sitelerimde daha önce 300 kelimenin üzerinde konular paylaşıyordum sonra kendimce bir taktik geliştirdim yeni sitelerimde kullanıyorum ve uzun yazının daha faydalı olduğunu görüyorum. Örneğin anahtar kelimem makarna olsun, daha önce makarna nasıl yapılır, makarna nasıl süzülür, makarna ne kadar sürede pişer şeklinde aynı anahtar kelime ile ilgili bir çok yazı yazıyordum. Bu durumda ister istemez duplicate oluyordu yazılarım. Bunun yerine uzun uzun 1500 kelime 2000 kelime ya da 3000 kelime uzunluğunda aynı konuyu tümden ele alıyorum.Yani makarna ile ilgili yazıda alt başlık olarak makarna nasıl pişirilir, makarna ne kadar sürede pişer, makarnaya hangi soslar yakışır... gibi

Bu şekilde ne oluyor?

önceki yazılarımda
makarna nasıl pişirilir yazısına 20 kişi
makarna ne kadar sürede pişer yazısına 30 kişi
makarnada kullanılacak soslar yazısına 15 kişi geldiğini düşün

Ben tüm yazıları birleştirerek aynı yazıyı 65 kişinin okumasını sağlıyorum. Yazıya gelen kişi sayısı arttıkça sayfanın gücü de artıyor. Bu gücü 3 5 sayfaya bölmek yerine hepsini aynı sayfada topluyorum bu şekilde makarna nasıl pişer diyen adam da, makarna ne kadar sürede pişer diyen adam da geliyor. Google gözünde de güçlü bir sayfa olması nedeniyle üst sıraya daha çabuk erişiyor.

Bu şekilde yapmak istersen her alt başlığı h tag etiketiyle güçlendir.

Bu arada örnek tamamen şimdi uydurduğum bişe :)

Edit: tam istediğin sorunun yanıtı değil sanırım ama ben kendi adıma dublicate olmaması için mevcut yazıyı geliştirip tekrar google a gönderiyorum... saygılar.
roland YasinErgul

kişi bu mesajı beğendi.

YasinErgul YasinErgul www.yasinergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci/Çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 157 / 226
  • Ticaret 43, (%100)
Bende aynı şekilde yapıyorum hocam hiç bir sorun yaşamıyorum yazı ile ilgiliyse aksine faydası oluyor :)

Ek Olarak:

hzmhzm adlı üyeden alıntı

Kendi sitelerimde daha önce 300 kelimenin üzerinde konular paylaşıyordum sonra kendimce bir taktik geliştirdim yeni sitelerimde kullanıyorum ve uzun yazının daha faydalı olduğunu görüyorum. Örneğin anahtar kelimem makarna olsun, daha önce makarna nasıl yapılır, makarna nasıl süzülür, makarna ne kadar sürede pişer şeklinde aynı anahtar kelime ile ilgili bir çok yazı yazıyordum. Bu durumda ister istemez duplicate oluyordu yazılarım. Bunun yerine uzun uzun 1500 kelime 2000 kelime ya da 3000 kelime uzunluğunda aynı konuyu tümden ele alıyorum.Yani makarna ile ilgili yazıda alt başlık olarak makarna nasıl pişirilir, makarna ne kadar sürede pişer, makarnaya hangi soslar yakışır... gibi

Bu şekilde ne oluyor?

önceki yazılarımda
makarna nasıl pişirilir yazısına 20 kişi
makarna ne kadar sürede pişer yazısına 30 kişi
makarnada kullanılacak soslar yazısına 15 kişi geldiğini düşün

Ben tüm yazıları birleştirerek aynı yazıyı 65 kişinin okumasını sağlıyorum. Yazıya gelen kişi sayısı arttıkça sayfanın gücü de artıyor. Bu gücü 3 5 sayfaya bölmek yerine hepsini aynı sayfada topluyorum bu şekilde makarna nasıl pişer diyen adam da, makarna ne kadar sürede pişer diyen adam da geliyor. Google gözünde de güçlü bir sayfa olması nedeniyle üst sıraya daha çabuk erişiyor.

Bu şekilde yapmak istersen her alt başlığı h tag etiketiyle güçlendir.

Bu arada örnek tamamen şimdi uydurduğum bişe :)

Edit: tam istediğin sorunun yanıtı değil sanırım ama ben kendi adıma dublicate olmaması için mevcut yazıyı geliştirip tekrar google a gönderiyorum... saygılar.

Hocama kesinlikle katılıyorum :)
hzmhzm

kişi bu mesajı beğendi.

Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
wmaraci
wmaraci

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)
Bildiğim kadarıyla eski gönderileri düzenlemek, ekleme yapmak, çıkarma yapmak, Google'ın sevdiği bir şey. Siten ile ilgilendiğini gösteriyorsun Google'a.
roland

kişi bu mesajı beğendi.

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2

roland roland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek web
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 10 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
@hzmhzm tam istediğim cvp tşk ederim. Demekki sadece ben değilmişim bunu düşünen.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al