-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, sitem filtreye takıldı ve bir hayli fazla hata yaptığımı tespit ettim (Kurduğum ilk siteydi) Hatalarımı düzeltiyorum fakat bu düzenlemelerle 6-7 aydan önce de filtreden çıkabileceğine inanmıyorum. Belki de hiç çıkamayacak, her neyse.
Ben şimdi bulduğum daha iyi bir domain ile sıfır hatayla yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Fakat sitemi hatalarından arındırılmış şekliyle olduğu gibi taşıyacam. Aynı tema, aynı görsel isimleri vs. Sırf bu sebepten tekrar filtreye girme ihtimali var mı? Eski domainden de yönlendirmeyecem, ilişkiyi kesecem tamamen.
Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Diğer filtre yiyen sitene ait verileri kullanırsan onlar henüz dizinden silinmediği için kopya içerik girmiş olursun ve büyük ihtimalle yeni domaininde ceza yer. Ben de benzer bi saflık yaptım aldığım bir domain filtredeymiş haberim yoktu , webarşivden 2009 dan kalma alt açıklama yazısını falan alıp kullandım nasıl olduysa tekrar filtreye aldı :D
Sıfırdan başlamanı tavsiye ederim yada tam yöntemini kullanmış sorunsuz aşmış referans bi sitesini görmediğin kişilerin sözlerine de pek itimat etme 2000 lira verip aldığı domaini başka bi forumdan birilerinin sözüne uyup banlı domain 301 çekip yakan birisini tanıyorum . Sıfırdan başla bence hayati önemi yoksa . Daha iyi olur senin için
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain kullanılmış değil, açıkta şu an. Girdiğim üç beş içerik var onlar da indexlendi. WM Tools'tan tüm içeriğimin silinmesi için sitemi ekledim. Tamamen silinmesi ne kadar sürer acaba? Sıfırdan başlayacam zaten fakat aynı tema'yı kategorileri falan kullanacam.
Ek Olarak: Arkadaşlar kendi yazmış olduğum sıkça sorulan sorularım, gizlilik politikam falan var. Bunları geçirmeyeyim mi? Önerisi olan yok mu bu konuda?