sitem www.eniyibebek.com

sitemde anlayamadığım daha doğrusu çok tecrubeli olmadıgım için sorunlar var. şimdi 3 aylık bu site. elbette hemen 1. sayfa hedeflemiyorum ama örnek verecek olursam:

1. içerik yazıyorum sonra bakıyorum google ilk sayfaya yerleştiriyor. Ama meta açıklamasını kendi kafasına gore indeks yapmış arama kelimelerine gore cıkartmış. ve aradan 1 hafta geçmeden 3. hatta 5. sayfada zamanlada 10. sayfada bile olmuyor kayboluyor. kopya içerik değil ya da google a uymayan bir site değil. zamanla oturur belki dedim. Yoast seo PREMIUM ama NULL kullanıyorum. çünkü yeterli bütçem yok. yoast ayarlarında RYTE entegrasyonu yaptım ve siteyi analiz ettim. Ne goreyim:

atıyorum suan 10 makale varsa garip bir şekilde 7 tanesinin NOFOLLOW INTERNAL LINK olarak işaretlendiği uyarısı alıyorum ve kritik hata deyip bir an önce duzeltmem öneriliyor. hiç bir yerde nofollow etiketi yapmadım ki yapmayı da bilmem. sadece bi ara sitemde robots.txt dosayasının olmadıgını farkedıp kendım çok basit txt dosyatı ekledim. acaba ondan mı oldu diyorum. nereden neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum.

Buyuk heveslerle sitemi kurdum orjinal tema vs aldım ama boyle olunca ulan bosuna mı kurek cekıyorum zaman harcıyorum diyorum. bu gidişle bu sevdadan vazgecicem. sıfırdan başladım suana kadar çok sey ogrendim ama boyle anlayamadıgım sorunlar çıkınca da çıkmaza giriyorum.




2. ANASAYFA H1 TAG SORUNU:
3 tane h1 tag gozukuyordu bir şekilde ikisini sildim. bu seferde anasayfa h1 tag boş gozukuyor seo analizinde. h1 olarak logo tanımlı temada. bunu da bir turlu cozemedım gunlerdır ugrasıyorum.



3. site sağlıgı ekranında:

A:
Sitenizin arama motorları tarafından bulunup bulunamayacağı kontrol edilirken bir hata oluştu SEO
Ryte, Yoast SEO kullanıcıları için ücretsiz bir indekslenebilirlik kontrolü sunar. Sitenizin arama motorları tarafından bulunup bulunamayacağını kontrol eden Ryte isteği bir hata nedeniyle başarısız oldu.

Hata detayları: cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received (http_request_failed)
Bu yayında olan siteyse, kontrolün neden başarısız olduğunu bulmanız önerilir(Yeni sekmede açılır).

Sitenizin tamamını analiz etmek için Ryte adresine gidin(Yeni sekmede açılır)

Bu, Yoast SEO eklentisi tarafından bildirildi


B:

2 critical issues


Etkin bir PHP oturumu tespit edildi Performans:

Bir PHP oturumu session_start() işlev çağrısı tarafından oluşturuldu. Bu, REST API ve geri dönüş isteklerini engeller. Oturum, herhangi bir HTTP isteği yapmadan önce session_write_close() tarafından kapatılmalıdır.



REST API bir hata ile karşılaştı Performans:

REST API, WordPress ve diğer uygulamaların sunucu ile iletişim kurmasının bir yoludur. Bunun bir örneği, yazılarınızı ve sayfalarınızı görüntülemek ve kaydetmek için buna dayanan blok düzenleyici ekranıdır.

REST API isteği bir hata yüzünden başarısız oldu.
Hata: cURL error 28: Operation timed out after 10000 milliseconds with 0 bytes received (http_request_failed)




BOYLE HATALAR BAŞ GÖSTERDİ. BİRİ ÇIKSA DA SİTE OLAYINDA BANA ÜMİT VERSE DİYE SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARA DANISIYORUM. ŞİMDİDEN TESEKKURLER.


NOT : resmen site hatalarıyla ilgili bir makale yazdım bu arada. YUCE GOOGLE BENIM GIBI BIR YAZARI KAYBEDIYORSUN. DUY BENİ :)