Anlıyorum hocam geçmiş olsun :) Çok olmadı aslında 1 hafta önce felan denedim ama sanırsam tablı olduğu için o sayfa analiz ve diğer sekmeleri görmemiş olabilirim. Şu anda All in one seo pack eklentisine tekrar döndüm ama yoast'ın seo eklentisine nedense alışamadım. İlk kullandığım all in one seo olduğu için mi bilmiyorum ama tekrar buna geri dönmek istedim. Siz eğer ikisini de kullandıysanız tercihiniz neden yoast eklentisi bunu anlatabilir misiniz hocam zamanınız varsa eğer ? Bu arada olumlu yorumunuz için teşekkürler.
Tekrar merhaba. Ben yorumlara seviyeli olduğu sürece her zaman açığım :) Örneğin senin sayende bir hatamı düzelttim.
Az önce mikrofonun "gain" ayarlarına baktım. Aşırı yüksek. Yani etraftaki neredeyse her sesi alacak şekilde ses kaydetmiş. Bunların içine klavye tuş ve fare tıklama sesi de dahil. Bundan sonra bu ayarı alt seviyede tutup çevre seslerini asgariye indirecem ;) tükürüklü videoyu kimse hak etmiyor.
Gelenim senin soruna.
Ben de daha önceden All in one kullandım sonra tavsiye üzerine Yoast'a geçtim. Geçtikten sonra internet üzerinde biraz araştırma yaptım tabi eklentinin kullanımı hakkında.
Benim yoast'ı seçmemin nedeni kullanım kolaylığı ve hata düzenleme sistemi. Videoda gördüğün gibi ilk başta bir sürü seo eksiği vardı. Eğer bu sistemi ben kullanmıyor olsam bu eksikleri arka plana atacaktım ya da hiç önemsemeyecektim. Ama Yoast sayesinde, bir süre makale yazdıktan sonra zaten ister istemez eklenti kriterleri kendiliğinden makalenize yansıyor. Yani Yoast'ın şunu şunu yap demesini bir süre sonra sindiriyorsunuz ve bunu tabiri caizse hatim ediyorsunuz.
Kısacası Eklenti yönlendirmesi + Pratik = SEO'ya uygun içerik. Tabi bunu da Yoast'a borçluyum.
Not: Uzun zamandan beri All in One kullanmıyorum. Ne tür değişiklikler geldi onu da bilmiyorum. Yoast işimi gördüğü için bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.