-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu plugini ücretsiz dağıtmamın sebebi herkes erişebilsin geliştirmek isteyen olursa üzerinde editleyebilsin. Kimin neyi nasıl yapıcağı kimseyi ilgilendirmez. Ama birisi birşeyi yapmışsa onun yaptığına saygı duyucaksın. Emeğe saygının sıfır olduğu bir ülkedeyiz malesef. Üzerinde değiştirme yapılabilir ekleme yapılabilir. Ama birisi bişeye başladıysa onun üzerine değiştirme yapılır. yok onun adını siliyim ordan web sitesini siliyim paypalını kaldırıyım kafasında olduktan sonra. "Neden paralı?" "Warez bulur muyuz?" "Tema Lisansı Neden Ücretli?" gibi sorulara devam edersiniz. Yazdığım iki paragrafı silip burda noktayı koyuyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Caesar adlı üyeden alıntı
Bunun warezle bir alakası yok hocam dileyen insanlar için geliştiriyorum ve satmıyorum yaptığım geliştirmeler üzerinden kimsenin de para kazanmasını istemiyorum.
Open source nin mantığı budur.
Dilerseniz yaptığım geliştirmeleri siz sitenize ekleyip onla para kazanmaya devam edebilirsiniz.
yazdığım şeyi anlamış olsaydın bu yorumu yapmazdın neyse bişey demiyorum konu para olsaydı bunun daha gelişmişini codecanyona koyardım zaten. "yaptığım geliştirmeler üzerinden kimsenin de para kazanmasını istemiyorum." open source buysa ben de bişey bilmiyorum :)
Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam siz bir şahin yaptınız bizde bmw çevirmeye calışıyoruz.
Günlerdir insanlar size en ufağından bir ip olayını ekleyin diyor siz zerre umursamıyorsunuz.
Bende insanların istediği doğrultuda scripti geliştiriyorum hatta şu an inat ettim sizin herhangi en ufak bir kodlamanızın bulunmadığı şekilde dizayn edeceğim.
değişken isimleri bile sizinki ile alakalı olmayacak.
Hem bedava dağıtıyorum ayağı yapip birisi gelip geliştirince "NİDİN BİNİM PİYPİLİMİ SİLDİN" şeklinde ağladığınızı gördüğüm için şuan da bu kararı aldım saygılar.
Sizde lütfen benim yaptığım herhangi bir geliştirmeyi kullanmayınız.
Saygılar.
>/dev/null 2>&1
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Caesar adlı üyeden alıntı
Ek Olarak: Ayrıca insanlar günlerdir size yok ip adresi olayını ekle şunu yap bunu yap diyor zerre umursamıyorsunuz.
Geldim 2 saatte yaptığınız basit scripte baya yol ilerlettim ve insanların istedikleri şekilde de ilerletmeye devam edeceğim.
Birşeyden para kazanmak istiyorsanız insanların isteklerini göze almanız ve cevap vermeniz gereklidir.
Saygılar.
Ip'nin eklenmesinin saçma olduğunu bin defa bahsettim. Konuyu para zannediyosun sen. Ayrıca konuyu ben açmadım açtığım konudan insanlara yardım ettiğimi hatta özel mesaj atarak yardım ettiklerimin listesini gönderebilirim. Yazılım geliştirme süreçtir öyle istek parça çalan piyanist şantör gibi yapılmaz. Bir üst versiyon yapıcağımı zaten yazdım. Hemen olucak bişey değil insanlardan dönüşlere isteklere bakıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site linkini atarmısınız merak ettim.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Hemen yükseltmesi bence imkansız. Mutlaka o anda bir kelimeniz önemli bir yere gelmiştir. Yararı olacaktır. Ama sevgili Google doğal ile yapay arasındaki farkı anlayabilecek kaabiliyette bence.