lostyazilim

Amaç Reklam Hit vs Değil Sadece Fikir

33 Mesajlar 4.839 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Kinq Kinq Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 93 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Adcash Tıklamaya NE kadar veriyor Çok kzandırıyor mu ?

wmaraci
reklam

altinzen altinzen http://www.altinzen.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek eticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad I** Y**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 36 / 15
  • Ticaret 10, (%100)

Demeley adlı üyeden alıntı

Hocam birincisi üslubumda sorun yok sadece ben sizlere ücretsiz yardım edeceğim dedim siz de bana YARIN SİZE DÖNECEĞİM dediniz haksız mıyım

Hocam mesajlara baktım şimdi şu an herhangi bir yazışma yok sizinle ama öncesini bilmiyorum. Mesajları siliyorum ara ara yoksa mesaj alamıyorum. Sitenin tasarımı ile ilgili görüştük diye hatırlıyorum sadece. Unutmuş olabilirim kusura bakmayın. Ama yinede bu şekilde konuşmanızı hoş karşılayamam. Yani ''amacınız nedir'' bu ifade pek hoş değil

Demeley Demeley Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel Dedektif
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 0 / 96
  • Ticaret 7, (%100)

altinzen adlı üyeden alıntı

Hocam mesajlara baktım şimdi şu an herhangi bir yazışma yok sizinle ama öncesini bilmiyorum. Mesajları siliyorum ara ara yoksa mesaj alamıyorum. Sitenin tasarımı ile ilgili görüştük diye hatırlıyorum sadece. Unutmuş olabilirim kusura bakmayın. Ama yinede bu şekilde konuşmanızı hoş karşılayamam. Yani ''amacınız nedir'' bu ifade pek hoş değil

Hocam birincisi siz benimle seo için ulaştınız hatta Malatya'da kayısı işi yapıyorsunuz o kadar çok konuştuk.Ben de sizlere yardımcı oldum sonra siz yarın devam edelim dediniz atmadınız mesajınız vs. de insanları bekletmeye hakkınız yok halbuki ben ücretsiz yardımcı oldum

• Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek eticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad I** Y**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 36 / 15
  • Ticaret 10, (%100)

Kinq adlı üyeden alıntı

Adcash Tıklamaya NE kadar veriyor Çok kzandırıyor mu ?

Hocam yaklaşık olarak 0,58 kuruş
Kinq

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Kinq Kinq Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 93 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

Öncelikle teşekkür ederim
Benim bu sitedeki amacım : altın fiyatları ve döviz kurlarını güncel olarak yayınlamak ve bunun yanında da altın ve döviz ile ilgili önemli bilgileri ziyaretçilerime sunmak. Aslında siteyi tamamen altın ve döviz ile ilgili bilgi paylaşımı yapan bir blog olarak tanımlayabiliriz. Tam olarak forex tarzı bir blog değil. Bu doğrultuda sizin fikriniz nedir hocam. Yani bu maksatla yola çıkan bir site ileride belli bir seviyeye gelebilirmi sizce. Bir de hocam Premium temaları nereden bulabilirim.

Hocam yaklaşık olarak 0,58 kuruş

1 tıka 58 kuruş ?

• Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek eticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad I** Y**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 36 / 15
  • Ticaret 10, (%100)

Hocam birincisi siz benimle seo için ulaştınız hatta Malatya'da kayısı işi yapıyorsunuz o kadar çok konuştuk.Ben de sizlere yardımcı oldum sonra siz yarın devam edelim dediniz atmadınız mesajınız vs. de insanları bekletmeye hakkınız yok halbuki ben ücretsiz yardımcı oldum

Evet şimdi hatırladım sizi. Samimi söylüyorum siz bu son mesajı yazana kadar kim olduğunuzu hatırlayamadım. İsim yabancı gelmedi ama emin olun o kadar çok kişi ile konuştum ki tam olarak hatırlayamadım. Ama yine de ben yaptığınızı hoş karşılamıyorum yani en azından bi özel mesaj atabilirdiniz. Direkt konuya mesaj yazarak rencide etmeye çalışmak ya da forumdaki arkadaşların kafasında olumsuz bir intiba oluşturmaya çalışmak hiç hoş değil.

Ek Olarak: [QUOTE=Kinq;1475777]1 tıka 58 kuruş ?[/QUOTE

Hocam doğrumu anladım bilmiyorum ama benim sitedeki reklamları söylüyorum ben bi yanlış anlaşılma olmasın

• Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel Dedektif
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 0 / 96
  • Ticaret 7, (%100)

Evet şimdi hatırladım sizi. Samimi söylüyorum siz bu son mesajı yazana kadar kim olduğunuzu hatırlayamadım. İsim yabancı gelmedi ama emin olun o kadar çok kişi ile konuştum ki tam olarak hatırlayamadım. Ama yine de ben yaptığınızı hoş karşılamıyorum yani en azından bi özel mesaj atabilirdiniz. Direkt konuya mesaj yazarak rencide etmeye çalışmak ya da forumdaki arkadaşların kafasında olumsuz bir intiba oluşturmaya çalışmak hiç hoş değil.

Yok hocam ben birşey yapmıyorum ama sizlere destek verenleri yok sayıp burada bulunan uzman arkadaşların zamanını çalmayın yada yarın mesaj atacağım demeyin.

• Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek eticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad I** Y**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 36 / 15
  • Ticaret 10, (%100)

Yok hocam ben birşey yapmıyorum ama sizlere destek verenleri yok sayıp burada bulunan uzman arkadaşların zamanını çalmayın yada yarın mesaj atacağım demeyin.

Üstad ben sizden çok özür diliyorum lütfen kusuruma bakmayın. Konuyu uztmanın bi anlamı yok. Yani ne için konu açtım ve şu an ne konuşuyoruz? Ve özellikle başlıkda belirtmeme rağmen

• Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel Dedektif
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 0 / 96
  • Ticaret 7, (%100)

Üstad ben sizden çok özür diliyorum lütfen kusuruma bakmayın. Konuyu uztmanın bi anlamı yok. Yani ne için konu açtım ve şu an ne konuşuyoruz? Ve özellikle başlıkda belirtmeme rağmen

Konunun moderatörler tarafından incelenmesini istiyorum gerekirse skype konuşmalarını bulmaya çalışırım

• Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek eticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad I** Y**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 36 / 15
  • Ticaret 10, (%100)

Konunun moderatörler tarafından incelenmesini istiyorum gerekirse skype konuşmalarını bulmaya çalışırım

Şu an ne yapmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlayamadım. Amaç konuyu baltalamaksa istediğniz oldu hocam sagolun

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al