-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence sizin siteniz için günlük 1.5 2 saat yetmez çünkü forex tarzı bir yapı .
Mesela forex siteleri tahminler gönderiyor neler oluyor neler bitiyor hangisi alınmalı gibi paylaşımlarda fayda olur diye düşünüyorum . Birde genelde millet altın çeşitlerine değilde altının nasıl işlendiği ya da işlenmiş altın resimleri tarzı konulara bakıyor ya da ben öyle biliyorum çevremdeki ortalama değerlendirdiğimde . Bunlar kendi görüşlerim yanlış anlaşılmasın . ayrıca premium bir temayla bunu desteklerseniz daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
Demeley
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel Dedektif
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam sizlere gerekli yardımı sağlayacağım dedim geri dönüş dahi yapmadınız amacınız nedir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica ederim ne demek öncelikle bol trafikler .
Günümüzde forex tarzı siteleri çokca yoğunlaştı belki aramalarda geri sıraya sizi itmiş olabilir bu nedenden dolayı seo yaptırmanızı tavsiye edebilirim üst sıralara çıkıp konularınızı daha çok kişiye ulaştırabilirsiniz . güncel altın fiyatı tarzı yazdığımda sitenizi göremedim daha çok forexler çıktı . belirli bir seviye olarak tahminimce konuşuyorum belki milyarlar kazanabilirsiniz ama bence ortalama en fazla aylık 50 lira gibi bir gelir elde edersiniz bu da sizi ne kadar tatmin ederse . benim tavsiyem genelde film oyun apk tarzı siteler açılması çünkü her yaşa hitap ediyor sizin siteniz bana göre genç nüfusu hiçe saymış gibi .
premium temalar için
http://www.lovelytemplates.com/blogger-templates burdan bakabilirsiniz . genelde başka siteye yönlendirir ortalama 21 dolar gibi bir fiyatı vardır
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Siteniz cok alakasiz icerikler icermekte altinin tarihi alyansin anlami felan gereksiz icerik yani sitenizle alakasiz gprunuse gore altin doviz kurlari paylasiyorsunuz ozaman guncel olucaksiniz ve gram altin fiyati doviz kur fiyatlari gibi kelimelerde calismalar yapip ust siralara cikarsanizda cok iyi hit alirsiniz ayrica kisisel gorusum altin ve doviz konusunda yorumlar paylasmaniz gunluk yorum mesela bugun su su olaylardan altin ve dovizde dusus veya artis yasandi bu olay bir hafta fdaha fiyatlari etkileyecege benziyor gibi
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
altinzen adlı üyeden alıntı
Gençler konusunda çok doğru bir tesbit. Galiba benim sitenin en büyük eksiği bu. İnterneti en çok kullanan kesime maalesef hitap etmiyor site
Ek Olarak:
Hocam bahsettiğiniz yazıları siteyi güncel tutmak ve siteye ziyaretçi çekme amaçlı yayınlıyorum. Yani faydası olur diye düşünmüştüm. Altın ve döviz verilerini de bir firmadan alacağım bundan sonra. yani daha detaylı güncel olarak yayınlanacak altın ve döviz fiyatları. Ama burada bir sorun bahsettiğim firma bu veriler için yıllık 250 dolar istiyor. çok teşekkür ederim
Malesef , interneti en çok kullanan gençler o nedenden dolayı başka bir platforma geçmenizi öneririm