-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Projeye hiç başlamadan, yapacağınız masrafı News Başvurusu yapan güvenilir birine verip 2 ay bekleyecektiniz. 2 ay sonra News sitenizle yola çıkacaktınız. Forumlarda bu işi güvenilir olarak yapan birkaç kişi var.
Şimdi yaptığınız masrafı minimum 2 ay daha yapıp, ne çıkacağını bilmeden para harcayacaksınız.
News siteyken bile rekabet bu kadar yoğunken, yanlış anlamazsanız neye güvenip ulusal site kategorisine girdiniz? Bunu meraktan soruyorum. Düz metin olduğu için yanlış bir anlaşılma olmasın.
Siz de biliyorsunuz ki dünya kadar para harcayacaksınız. Elinize geçecek hit belli. TBM'ler belli. En sonunda yaptığınız masrafı karşılamayacak bir meblağa gelip yine burada sitemi satıyorum diyeceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
hepsini araştırdım sağosun news kaydı yapanlar pekte ucuz yapmıyorlar şu an için yaptığım masraf 500 lira çok para değil news kaydı için 5000 tl isteyen var hemde dandik bir yazılımla bu şekilde kayıt olan size onlarca site gösterebilirim dediğim sadece araştırma sürecim 6 ay hatta güvenilir dediğinizz kişiler örnek vereyim editorle anlaşıyorum paketini alıyorum aylık 450 tl adam sadece 6 yazı giriyor devamı yok niye girmedin bugün işim vardı yok şöyle oldu yok böyle oldu en güzeli bu şekilde araştırdım ve yaptım ayrıca gerçekten zahmetli iş ve dediğiniz gibi rekabet baya büyük
yKz
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben sitenizi beğendim.
kendi siteme Koymak için SÜperlig Puan durumu , Hava durumu , Anket nasıl koyabilirim seninki gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ben de sitenizi çok beğendim, umarım kaybolup gitmezsiniz bir çok haber sitesi sahibi gibi. Umarım herşey gönlünüzce olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam slider alanı çok büyük onu sağ ve sol blok diye ayırabilirsiniz. Mesela sol tarafta yarıya kadar slider sağ taraf ise 4-5 güncel haber gösterebilirsiniz