-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Menüyü de biraz daha geliştirirseniz çok bir eksiği kalmayacak gibi. Genel hatlarıyla oldukça başarılı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence background pek göze uygun değil yine de renkler ve zevkler tartışılmaz (: genel hatları ile güzel ve işlevsel olmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Futbol Hakemligi , Ticaret, Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
teşekkür ederim yorumunuz için :) arka plan için aynı görüşte olan başka arkadaş var mı ? :)
Gömlek
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gayet başarılı hocam , ürün detayda bir kaç oynama siteyi kendine getirecektir ayrıca menüyü zenginleştirelim ve biraz daha görünüm olarak ufak ayrıntılar eklenebilir. Örnek vermek gerekirse , siteniz şuanda eli yüzü temiz güzel bir site olarak duruyor . Ancak satış yapabilmeniz ve müşteriyi siteye müdavim etmeniz için biraz daha pazarlamaya yönelik olmalısınız eğer ürünlerinize güveniyorsanız. Sitenin güncel olduğunu kullanıcıya ima edin mesela "sevgililer gününe özel " kampanya gibi sitenizin ziyaretçi sayısı onemlı degıl 1-2 yada ıkı bıle olsa 20 şubatta gelen bir insan 14 aralık için banner hazırladıgınızı gorunce " hala aktifler , satış yapıyorlar " algısını uyandırabılırsınız . Bu verdiğim ufacık bir örnektir. Genel olarak " yetmez ama evet " demek istiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Estağfirullah . Bildiklerimizi gördüklerimizi söylemek zorundayız . Hayırlı satışlar diliyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Futbol Hakemligi , Ticaret, Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tesekkür ederim. Ayni sekilde imzandaki siteyide kurcaladim biraz hos olmus eline saglik :)
Gömlek