BilalTurkmen adlı üyeden alıntı

Gayet başarılı hocam , ürün detayda bir kaç oynama siteyi kendine getirecektir ayrıca menüyü zenginleştirelim ve biraz daha görünüm olarak ufak ayrıntılar eklenebilir. Örnek vermek gerekirse , siteniz şuanda eli yüzü temiz güzel bir site olarak duruyor . Ancak satış yapabilmeniz ve müşteriyi siteye müdavim etmeniz için biraz daha pazarlamaya yönelik olmalısınız eğer ürünlerinize güveniyorsanız. Sitenin güncel olduğunu kullanıcıya ima edin mesela "sevgililer gününe özel " kampanya gibi sitenizin ziyaretçi sayısı onemlı degıl 1-2 yada ıkı bıle olsa 20 şubatta gelen bir insan 14 aralık için banner hazırladıgınızı gorunce " hala aktifler , satış yapıyorlar " algısını uyandırabılırsınız . Bu verdiğim ufacık bir örnektir. Genel olarak " yetmez ama evet " demek istiyorum :)

Güzel yorumunuz icin tesekkur ederim. Ben aslinda tasarim olarak sormustum cunku su an sistem daha tam olarak aktif degil.Icerikler eklenizor ama tabiki soylediklerinizi dikkate alicam. Tesekkur ederm tekrar zaman ayirdiginiz icin :)