Sitemin değerleri aynen resimde olduğu gibidir ve gün geçtikçe durmadan yükselişe geçiyor. Son 2 ayda hiç düşüş olmadı. Fikir almak istediğim asıl konu ise bu değerlere sahip bir web sitesine reklam alanları yada tanıtım yazıları alabilir miyim? Adsense hesabı zaten var benim asıl kastettiğim reklam alanları forumda konu açıp reklam almak.
Kafamı karıştıran en büyük soru ise böyle bir sitenin reklam alanları ve tanıtım yazılar ne kadar eder. Adsense hesabı olduğu için bu tarz bir işe hiç başvurmak istemedim ama sidebar bölümünün boydan boya boş durması biraz rahatsız edici durum. Ayrıca son zamanlarda tanıtım yazısı yayınamak için gönderilen mailler de var. Fiyat için pm istediklerinde susup kalıyorum. 5 TL mi desem, 10Tl mi desem, 20 Tl mi desem... An itibari ile bir tane tanıtım yazısını da ücretsiz ekledim ayrıca :) Bilmediğim bir konu hakkında nasıl bilgi verebilirim ki ?
Bu yüzden forumda eski olan bu işten anlayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Bazıları forumdaki konuları incele siteni karşılaştır gibi cevaplar da yazarsa önceden onlara da bir cevap vermek istiyorum. Alexa dünya sıralaması milyonlarda gezen bir site günlük 8K tekil ziyaretçim var diyor ve 125x125 reklam alanı için de 100 tl istiyor. Bu üç kağıtçılık değil mi sizce ? Bazıları da çok düşük fiyatlar söylüyor. Bu alanda yeni olduğum için yanlış fiyatlar vererek piyasayı baltalamak istemiyorum. Eminim benim gibi bilmeyen arkadaşlar da vardır. Bu sayede bir çok arkadaşın aydınlanacağına inanıyorum. Umarım hocalarımız tavsiyelerini eksik etmezler.