lostyazilim
tr.link

Fikirlerinize ihtiyacım var!!

7 Mesajlar 870 Okunma
acebozum
tr.link

MehmetHarput MehmetHarput WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle selamünaleyküm beyler. Ben temmuzun sonlarına doğru bir websitesi açtım. Teknoloji alanında her türlü haber paylaşımı yapabilmek adına içerikler ürettim. Şöyle bi sistem oturttum;
- Türk teknoloji haber sitelerinin neredeyse %95 'i haberleri oluşumundan daha geç sunuyor. Bende bunu avantaja çeviririm diye yabancı sitelerden yakın saatlerde oluşan haberleri çeviri yaparak, düzenleyerek paylaşıyorum. ,

Fakat şöyle bi sorun var, tek başımayım. Herhangi bir içerik oluşturabilecek arkadaşım yok ve siteye daha Adsense 'den reklam alamadım. İçerik çoğaltmak için de günde fazla vakit bulamıyorum. Başka yazarlar ile anlaşma yapsam beraber iş yürütsek diye düşünüyorum fakat güzel içerik oluşturabileceğine güvenemiyorum kimsenin. Yakın bir zamanda dolandırma olayı yaşadığım için bu konuda kimseye pek bir güvenim kalmadı.

Sitenin adresi; www.yaygara.tk

Eğer bana fikirleriniz ile yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

wmaraci
webimgo

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)
Düşüncen güzel ama mantık hatası mevcut. Zaten o teknoloji haber sitelerinin bir çoğu da o sitelerden çeviri yapıyor hatta bazıları (bkz:donanimhaber, shiftdelete) bizzat yerine yurt dışına fuarlarına gidiyor.

Yani biraz bu sitelerle savaşmanız zor gözüküyor. Ha diyelimki oldu siteyi inceliyorum. Dediğiniz mantığa göre girdiğiniz içeriğin bu büyük siteler ile hemen hemen aynı güne denk gelmesi gerekir. Siteye baktığımda ise:

http://www.yaygara.tk/2017/08/28/lg-v30-ses-teknolojisinde-bir-ilke-imza-atiyor/ dahaca 3 gün önce yayınlamışsınız. O oluşumundan daha geç sunuyor dediğiniz haber siteleri ise

http://www.teknotalk.com/yeni-lg-v30-ifa-2017-58503/ 13 temmuz yani 1,5 aya yakın bir süre önce yayınlamış

Bu durumda sizler geç dediğiniz insanların bile 1,5 ay gerisinden gelmiş oluyorsunuz.

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Amacım en iyiler ile bir yarışa girmekten ziyade haberleri en bilgi verici ve özgün bir şekilde sunmak. Türkiye 'de bu alanda adını duyurabilmiş ya da dünya genelinde iyi bir yere sahip sayılabilecek sitelerin sayısı iki elin parmağını geçmeyecek durumunda. Ben yabancı tech sitelerinden yola çıkarak çeşitli yollar deniyorum. Bu yabancı tech sitelerinin çoğu sadece bir websitesinden ibaret. Tabi ki youtube kanalları olup fuar gezilerini paylaşanlar incelemeler yapanlar bu alanda daha ön planda fakat bunun eksikliği büyük bir fark yaratır cinsten değil bana göre.

Ayrıca bahsettiğiniz 1.5 ay önceki haber LG V30 'un tanıtımına dair bir haber. Benim 3 gün önceki haberim ise LG V30 'un yeni bir ses sistemini konu alan bir haber.

Webtekno 'daki duyuruluş tarihi : http://www.webtekno.com/lg-v30-da-daha-once-hicbir-telefonda-gorulmemis-ses-teknolojisi-olacak-h32963.html

Birçok haber sitesine kaynak olan yabancı kaynakta da duyuruluş tarihi: http://www.techradar.com/news/the-lg-v30-is-getting-advanced-hi-fi-quad-dac-audio-features

Amacım yanlışlığı düzeltmek, yoksa gerçekten eksi ya da artı her türlü yorum benim için önemli. Görüşünüz için tekrardan saolun.

TolgaDogaan TolgaDogaan Freelance Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 23 / 264
  • Ticaret 14, (%100)
Alan adı uzantınız..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Öğrenciyim...

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)
MehmetHarput hızlıca baktığım için gözden kaçmış olabilir doğdudur.

.tk alan adı için ücretsiz olması değer kaybettirse de ben şöyle bir açıklama yapayım .tk alan adları sadece ilk yıl için ücretsiz 2. yıl için yenileme vakti geldiğinde .com domainlerden fiyat olarak aşağı kalır yanı kalmayacak. Bence yıllık 25-30 tl bir şey katbettirmeyeceğini düşünüyorum

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ben de daha önce böyle birşeyle ilgilenmediğim için ücretsiz olarak başlamak istedim. Eğer site reklam almaya başlarsa ve ilgi görmeyi başarırsa .com a yükseltme yapacağım.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al