lostyazilim
tr.link

Sponsor, yardım ya da fikirlerinize ihtiyacım var.

3 Mesajlar 428 Okunma
lstbozum
tr.link

sorusavar sorusavar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 22 / 15
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba, sitemi açalı henüz 1 ay oldu. Sitemin ana konusu eğlence ve medya sitesi. Bu bir ayda gece gündüz kendi çabalarımla bir şeyler yapmaya çalıştım. Ancak artık daha fazla ilerleyemiyorum. Siteme günlük giren kullanıcı sayısı 20-30 anca o da çoğunlukla tanıdık kişiler. Siteyi açmadan önce iki seçenek vardı önümde ya bir işe girip çalışacaktım ya da bir girişimcilik yapıp gece gündüz siteyle uğraşıp burdan gelir elde edecektim.

İkinci fikri seçtiğime pişman oluyor gibiyim. Emeklerimin karşılığını alamıyorum. Geceleri uyumayıp özgün içerikler bulup girmeye çalışıyorum bir aydır ama daha Adsense onayı bile alamadım. Hadi onayı aldık bir şekilde diyelim. Bu seferde siteye hit lazım. Bu tarz sitelerin hit kazanması için kesinlikle büyük sosyal medya hesapları gerekiyor ve çok sağlam reklamların yapılması gerekiyor. Çünkü böyle sitelerden organik hit kazanmak çok zor.

En büyük sıkıntım içerik bulup girmek ve siteye hit kazandırmak. Tek başıma içerik bulmanın zorluğunu siteyi açınca anladım. Rakip sitelere bakıyorum, onlar içerik üreten kullanıcı bulmak için çok güzel teşvikler yapıyor. Örneğin kullanıcı bir içerik girdiği zaman ona belli bir ücret ödüyorlar, görüntüleme başına ayrı bir ücret veriyorlar. Ama benim böyle bir şey yapma şansım yok. Ücret öderim deyip kimseyi de dolandıracak adam değilim. İçerik girdik desek reklamını yapamıyoruz. Paylaştığımız yazıyı kimse okumuyor. Tüm her şey böyle olunca da insanın iştahı kaçıyor.

Sorunlar bunlar.. Sana şu konuda yardım edebilirim, şu konuda tavsiye verebilirim ya da daha farklı şeyler de olabilir yardımcı olurum diyen olursa gerçekten çok mutlu olurum. Gerçekten fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var..

wmaraci
reklam

ugurdogan7 ugurdogan7 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek İnternet Girişimcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 267
  • Beğeniler 25 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
1 ayda siteden hayır beklenemez, bana göre bir site için en az 3 ay zaman biçilmeli, bu zaman dilimi içerisinde de girebildiğiniz kadar içerik girmelisiniz, bunu hobi olarak düşünmeyin yoksa örnek; günde 4 içerik girmeyi planladınız ama hobi olarak düşünürseniz bugün 2 tane içerik gireyim yarın 6 tane girerim diye diye dengesiz içerik girişi yapmış olursunuz.Benim 3 ay zaman biçilmeli dememe karşı çıkacak arkadaşlar içinde reklamsız yapılacağı için söylüyorum.3 ay zamanla sitemi +10k'ya ulaştırmıştım, tek masrafım domain+hosting olmuştu.Kısacası diyeceğim şudur; Sıkılmadan içerik girmeye devam edin biraz zor ancak yapacak bir şey yok.
Bu arada site adresi pm alabilir miyim

sorusavar sorusavar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 22 / 15
  • Ticaret 2, (%100)
ugurdogan7 ilginiz ve görüşünüz için teşekkürler hocam, pm atıldı.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al