lostyazilim
tr.link

İnternet Satıcım | İnternetde dolandırılmaya son vermeye geliyor.

2 Mesajlar 489 Okunma
acebozum
tr.link

alperenturkoz alperenturkoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri Öğrencisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 18 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese merhaba,
Son günlerde veya ben bu foruma ikinci kez girdiğimden beri şikayetlerin çoğaldığını gördüm. Bu benim canımı sıktı. Çünkü dolandırılmak nedir bilirim. Bu yüzden bir site yapmak istedim. İsteğimi forumda çok küçük bir şekilde belirttim. Ve yaramazca adlı arkadaşımız bana yardım edebileceğini söyledi. Şuanda projeyi beraber yürütüyoruz.

Ana olaydan biraz bahsedeyim..
e-Ticaret’e izin veren forumların çoğunda itrade denilen bir sistemi biz biraz daha globalleştirerek bir web sitesi haline getirmek istiyoruz. Böylelikle herkes hangi forumda olursa olsun bu sitedeki verileri kaynak göstererek e-ticaret yapabilecek. Global olduğu için de bütün sitelerde geçmesini umuyoruz. Örneğin bir kullanıcı ile ticaret yapacaksınız fakat satıcıya güvenmiyorsunuz. Satıcının profili eğer sistemimizde var ise sisteme belirli bilgilerini yazarak açık bilgilerini görebilirsiniz. Böylelikle tedirginliğiniz kalkar. Olay satıcı için de olumdur çünkü satacağı ürünü itibarından dolayı daha hızlı gerçekleştirir.

Ama işler her zaman doğru gitmeyebilir. Satıcı kişi bir ************** olabilir. Bilgilerini girdikten sonra eğer bir hesabı var ise sağ tarafta %’li bir bar görünecek. Bu bar kullanıcının ne kadar güvenilir olduğunu gösteren bir bar olacak. Böylelikle güveniniz aratacak. Hala güvenmiyor musunuz? Eğer böyle olursa biraz alta inip insanların bu satıcı hakkında ne dediğini de okuyabilirsiniz. Bu bilgiler daima halka açıktır. Bir geri bildirim yazılırken bu olaya ait kanıtlar kesinlikle istenir. Eğer kanıtlar yoksa satış gerçekleşmemiş sayılır. Ha kanıtlar var da bu kanıtlar sahte mi değil mi nasıl anlayacağız? Kanıtları aldıktan sonra teker teker en ince ayrıntısına kadar bu kanıtları okuyup inceleyeceğiz. Yanlış bir husus bulunduğu zaman kanıt eklerken girdiğiniz e-posta ile sizinle iletişime geçeceğiz ve bulduğumuz sorunları size sorup cevap alacağız. Ekleme yaparken namusunuz ve şerefiniz üzerine yemin edersiniz. Her şey kontrollü ve doğru bir şekilde gitmelidir. Bu yüzden projede çalışmak üzere:

1 grafiker ve 1 PHP& mySQL programcısına ihtiyacımız var

Grafiker arkadaşta aradığımız özellikler:

• 17 Yaşından büyük

• Hayal gücüne sahip biri.

• Photoshop ve fireworks bilgisi.

• İşi aktif yapıyor olmak

• Web 2.0 hakkında bilgili

PHP& mySQL programcısında aradığımız özellikler:

• 25 Yaşından büyük

• En az 3 yıl deneyimi olan

• OOP yapısını bilen

• İşi aktif yapıyor olmak

• Github üzerinden çalışmalar yapılabilir bu yüzden hakkında bilgi sahibi

• Temiz ve açıklamalı programlayabilen

• Algoritmik çözümü iyi ve hızlı olan

Her iki arkadaş içinde referans istiyoruz. Referanslarla ve kişisel bilgilerinizle (ad soyad, yaş,iş, okuma durumu vs.) birlikte alperentrkz@gmail.com 'a mail olarak atabilirler.
Sistemden bazı fotoğraflar.

internetsatıcım'a olmasını istediğiniz bütün şeyleri güvenlik sistemlerini, ekleme sistemine getirilecek yenilikleri bu mesaj altında yazarsanız çoooook büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

Açılış tarihi : henüz bende bilmiyorum :)

elektronikssl
webimgo

yaramazca yaramazca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 13 / 32
  • Ticaret 44, (%100)
Olumlu veya olmumsuz gorusleriniz bizim icin degerlidir. Tesekkurler.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al