Meraba arkadaşlar;
Uzatmadan konuya gireyim.
Kendi ismim üzerindeki sitemin geçmişine, baktım geleceğini düşündüm.Bu sıralar bayağı bir sıçrama yapmasına ve reklam gelirlerinin yerinde olmasına rağmen bir noktada tıkanabileceği kanısına vardım. Ama büyük gelecek göremiyorum belli bir kalıptaki blog olmaktan başka..
Bu nedenle zaten kafamda olan, genel ve çok yazarlı bir site açmayı planlıyordum ki geçen hafta ismine, cismine, şekline nihayet karar verdim. Kısa bir adı olmalı ve bir anlamı olmalıydı..
tuzweb.com dedim. Slogan da "Web'in tadı tuzu!.." olacak..
Sitedeki her yazarın farklı renkte bir tuzluğu (logodaki) olacak ve bilgisi dahilinde tuzluktan o bilgiler akacak..
Örn: Benimki CSS, HTML5, Corel, Photoshop..
Fikir ortaya çıktıktan sonra sitenin logosunu yapmak artık kolaylaştı kolaylaşmasına ama site benim ya; yine terzi sökük meselesi :)
beğenene kadar biraz zaman geçti ve sonunda birşeyler çıktı ortaya.. Şu an site inşaa modunda, ama logoyu görebilirsiniz..
Logo için yorum yapabilirsiniz ama kolay beğenmeme rağmen ben cidden beğendim :).. Tuzluk tipsiz pörtlek ama sevimli, maskotumuz bu artık :)
Site ile alakalı fikir alışverişi veya yazar olabilirim diyen olursa, kapımız sonuna kadar açık..
Şu an site arayüzü üzerinde düşünüyorum, wordpress ve blog tarzı bir yapı olabilir.. Script önerileriniz olursa sevinirim..
Sohbeti hoş bir konu olur umarım..
Saygı ve muhabbetle