lostyazilim
tr.link

İnternetten bir şeyler satmak istiyorum | Bir İş Başlatmak İstiyorum [Lütfen Okuyun]

4 Mesajlar 600 Okunma
acebozum
tr.link

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
Arkadaşlar özetleyebildiğim kadar özetlemek istiyorum...

Arkadaşlar kısaca sanal ticaret yaparak ardından fiziki ticarete dökmek istiyorum..

Nasıl anlatayım bilmiyorum ama sizin aklınıza gelebilecek her türlü konuyu düşündüğümü düşünün ;

Ama son olarak şunu yapsam mı diyorum ilk olarak sanal bir ajans tarzında web sitemi kuracağım, bu web site içerisinde ayarlayabilir isem hosting/domain satışı falan gerçekleştireceğim ama ilk etapta internet dünyasından ziyade çevreme bir şeyler yapmak bulunduğum yerde ki esnaflara web sitelerini dahil kurmayı planlıyorum sonra hatrı sayılır bir müşteri elde ettikten sonra (Bu geliri beni geçindirecek kadar bile olmayabilir, yatırım yaparak büyürüm de maksat müşteri olsun) işte daha sonra az talebi bile görsem hemen fiziki bir mağaza (bir ajans) fiziki olduğundan hırsı ve hevesi hayal edebilirsiniz 7/24 çalışabilirim orada sonra yavaş yavaş sunucularımı kendim alarak yükselmek gibi bir amacım var düşüncelerinizi merak ediyorum ;

Not ; Bu şuan aklımda olan bir şeydir, şuan yaptığın iş veya tecrübelerinize dayanarak tamamen farklı bir fikir de sunabilirsiniz her şeye açığım

elektronikssl
webimgo

Sercancetin Sercancetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 55 / 63
  • Ticaret 9, (%100)
Yazında sadece fikirlerini anlatmışsın ortada bana kalırsa plan yok. Bence taslak oluştur adım adım ne yapacağına karar ver. Taslakta adımlarına göre atıyorum her 10 adımda hedeflerin yani ulaşılması gerekilen reel hedefler olsun sonra daha güzel fikir verilir diye düşünüyorum. Şimdi her yazan güzel olur falan der ama işin içine girince yorulursun bırakırsın.
hasanayt tahsinyaman

kişi bu mesajı beğendi.

Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com

tahsinyaman tahsinyaman WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 114 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Hayırlı günler hocam,

SercanÇetin arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. Düşünmüş olduğun işin riskleri de var. yapacağın sitelerin hiç bir bağlayıcılığı olmayacaktır. sen siteleri yaptın teslim ettin. firma 2 ay sonra senden ftp ve panel bilgilerini almak isteyebilir. bu tarz varsayımlar üzerine gitme derim.

öncelikle kosgeb girişimcilik eğitimini almanı tavsiye ederim.
hibe ödeneği olarak değil de kişisel ticari anlamda eğitim olarak bakarsan sana çok fazla bilgi katacağına inanıyorum.

yaptığın siteleri referans olarak gösteririm dersen eğer o bambaşka bir boyut ve çok da etkisini görürsün. Şöyle bir hataya sakın düşme. 50 firmaya site kurdun. bunlar tamamen birbirinden faklı olsun. tema rengini değiştirip menüyü ortalayıp firmalara kurma. senin referansın olacak siteler senin sonun olabilir. hak verirsin ki yayında olan o kadar çok birbirinin aynısı siteler var ki internet şuan resmen wp çöplüğü. farklılık yaratırsan ve kaliteli hizmet verirsen 1 sene sonunda da pes etmemiş olursan işlerin devamı gelir.

bu tür işlerde süreklilik çok önemlidir.
hasanayt Sercancetin

kişi bu mesajı beğendi.

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
Söyledikleriniz için çok teşekkür ediyorum dikkate alacağıma emin olabilirsiniz :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al