Arkadaşlar özetleyebildiğim kadar özetlemek istiyorum...
Arkadaşlar kısaca sanal ticaret yaparak ardından fiziki ticarete dökmek istiyorum..
Nasıl anlatayım bilmiyorum ama sizin aklınıza gelebilecek her türlü konuyu düşündüğümü düşünün ;
Ama son olarak şunu yapsam mı diyorum ilk olarak sanal bir ajans tarzında web sitemi kuracağım, bu web site içerisinde ayarlayabilir isem hosting/domain satışı falan gerçekleştireceğim ama ilk etapta internet dünyasından ziyade çevreme bir şeyler yapmak bulunduğum yerde ki esnaflara web sitelerini dahil kurmayı planlıyorum sonra hatrı sayılır bir müşteri elde ettikten sonra (Bu geliri beni geçindirecek kadar bile olmayabilir, yatırım yaparak büyürüm de maksat müşteri olsun) işte daha sonra az talebi bile görsem hemen fiziki bir mağaza (bir ajans) fiziki olduğundan hırsı ve hevesi hayal edebilirsiniz 7/24 çalışabilirim orada sonra yavaş yavaş sunucularımı kendim alarak yükselmek gibi bir amacım var düşüncelerinizi merak ediyorum ;
Not ; Bu şuan aklımda olan bir şeydir, şuan yaptığın iş veya tecrübelerinize dayanarak tamamen farklı bir fikir de sunabilirsiniz her şeye açığım