lostyazilim

Kararsızlık Beni Öldürecek - Sizlerin Yorumlarını Almak İstiyorum

47 Mesajlar 6.030 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
domain güzel sataca olursanız sitenize talibim

işte buu
wmaraci
reklam

kamumedya kamumedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Kalite Kontrol
  • Konum Çankırı
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam öncelikle aynı sıkıntılardan muzdarip biri olarak yazıyorum. ben özellikle para harcamadığım projelerden çok daha çabuk soğuyorum. Bunun içindir ki projelerime para harcıyorum mesela host masrafı tema bot vs. derken biraz para harcayınca o kadar para verdim bari ilgileneyim diyerek sitelerime daha çok zaman ayırıp para kazanmaya çalışıyorum en son bir ekonomi sitesi aldım iyide para verdim şimdi onunla zaman geçiriyorum :)

bu arada sitenizdeki tema adı nedir ( modern olarak gördüm ama ) asıl adı ve sitesi neresidir özelden yazarsan sevinirim.

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

lastpavel adlı üyeden alıntı

Devam edin ama hani bir terim vardır sıkı değil akıllı çalış diye. Eğer diliniz varsa ingilizce sevdiğiniz bir kategoriden devam edin. ve şu sözüde unutmayın;

Eğer bir yerde duracak ve daha ileriye gitmeyeceksen, neden buraya geldin.

David Hume

Aslında şöyle bir durum var, birçok kişiye şunu yaparsan para kazanabilirsin diye söylemişliğim var. Ve adamlar tesadüfen yaptılar, kazançları da bayağı var maşallah Allah artırsın. Ama ben daha iyisini yaptığımı düşünüyorum, daha çok çaba ve emek veriyorum olmuyor. Bir yerde de insanın şansı yüzüne gülecek.

ctnbckci adlı üyeden alıntı

Bir bot saldırısı sonucu adsense de 1 aylık ban yedim ve ggünde 10-12 konu paylaşırken şuan 1 haftadır günde 2 konuya düştüm. 2 kişiyiz ikimizinde motivasyonu bitti. Hitimiz 3 te 2 azaldı bi anda. Toparlanmak için bir dürtü istiyoruz bulmaya çalışıyoruz. Site hızı 1.9 saniyeden 1.7 saniyeye çıksa belki motive olacak ama işte. soğudu mu soğuyor insan.

Al işte canım daha çok sıkıldı...

xcodex adlı üyeden alıntı

her zaman yapılacak birşeyler vardır umudunu yitirme

Aslında var, yok değil. Ama heves var mı? İşte orası tartışılır.

KadirHameş adlı üyeden alıntı

domain güzel sataca olursanız sitenize talibim

Çok teşekkür ederim hocam, sağ olun. Fakat satacak olursam x.xxx rakam isterim. Tekrar teşekkür ederim.

kişisel bloğ • tevfik.org

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

kamumedya adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle aynı sıkıntılardan muzdarip biri olarak yazıyorum. ben özellikle para harcamadığım projelerden çok daha çabuk soğuyorum. Bunun içindir ki projelerime para harcıyorum mesela host masrafı tema bot vs. derken biraz para harcayınca o kadar para verdim bari ilgileneyim diyerek sitelerime daha çok zaman ayırıp para kazanmaya çalışıyorum en son bir ekonomi sitesi aldım iyide para verdim şimdi onunla zaman geçiriyorum :)

bu arada sitenizdeki tema adı nedir ( modern olarak gördüm ama ) asıl adı ve sitesi neresidir özelden yazarsan sevinirim.

Maalesef hepimiz bu durumdan müzdaribiz. Çok üzülüyorum bu duruma, fazlasıyla üzülüyorum. Ben parasını da geçiyorum, verdiğim emeğe üzülüyorum artık. Buzzy scripti hocam Google'den bulabilirsiniz. Themeforestte satılıyordu sanırım, tüm eklentileri ile beraber satın aldım.

wmaraci
wmaraci

Bilenyum Bilenyum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
maalesef eski destekler yok. Kazanç yok, editör olmak isteyen yok. 2 yılda anca toparlayabildim sitemi. Kazanç konusuna gelecek olursak hiç kazancım yok :(

Bahadir32 Bahadir32 Satılık domainler Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Feel
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 822
  • Beğeniler 203 / 219
  • Ticaret 27, (%100)
Bence bu site hayvan edindirme ilan sitesi olarak açsaydın daha başarılı olurdu. Ama PES etme genede güzel bir proje olmuş.

Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu

mehmetycl mehmetycl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek hukukcu
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 20 / 21
  • Ticaret 2, (%100)
Öncelikle sitenizi çok beğendim hocam, arkadaşımızın yazdığı gibi bu sitede kesinlikle sahiplenme ilanlarıda olması gerekiyor,keşke siteyi forum olarak açsaydınız tabi bu benim görüşüm,birlik olmaya gelirsek gerek bu forum da gerek diğer forumlarda dolaşmaya başladığımdan beri hep düşünürüm yok burda 5-10 kişi şöyle sağlam bi proje yapılsa bi kaç milyona satılsa yada globalde ses getirse bizde gurulansak diye ama malesef daha öyle bi oluşum görmedim inşallah bir gün olur.
vuslatim

kişi bu mesajı beğendi.

--------------

PhonexPHP PhonexPHP WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Geliştiricisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 8 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
bir proje yönetim planı oluşturun.

Öncelikle 1-3-6-12 ay için eklenecek içerik planı oluşturun.

Sonrasında sistemi sosyalleştirecek bir kaç özellik getirin. WP kullanıyorsanız BuddyPress gibi. Burada çeşitli evcil hayvanların grupları olsun.

Sonrasında barınaklarla iletişime geçin. Barınaklarda sahiplendirilmeyi bekleyen hayvanların ilanları tarzı bir şey olabilir.

Planlanan içeriklerde evcil hayvan bakımı konuları, öneriler gibi detaylara oldukça önem verin.

Sonrasında eğer zamanınız varsa bir video formatı oluşturarak hayvanlar ile ilgili ilginç bilgiler listeler içeren videoları youtube yükleyerek sitenizi tanıtabilirsiniz.

Facebook üzerinde her ilin üniversite sayfaları filan var. Buralarda hayvanseverler ve hayvanseverlerin grupları var orada sahiplendirilecek olan hayvanlar için hayvan sahibine mesaj atarak siteye ilanı eklemesini söyleyen bir mesaj atabilir ve sitenize organik yoldan çekebilirsiniz.

Bu işlemleri yaptıktan sonra elde edilen gelirler ile mobil uygulama olarak hayvanseverler için basit bir kullanıma sahip az özellikli bir paylaşım ve takip platformu yazdırılıp mobil kullanıcıyı toplayabilirsiniz.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Bilenyum adlı üyeden alıntı

maalesef eski destekler yok. Kazanç yok, editör olmak isteyen yok. 2 yılda anca toparlayabildim sitemi. Kazanç konusuna gelecek olursak hiç kazancım yok :(

Bahadir32 adlı üyeden alıntı

Bence bu site hayvan edindirme ilan sitesi olarak açsaydın daha başarılı olurdu. Ama PES etme genede güzel bir proje olmuş.

PhonexPHP adlı üyeden alıntı

bir proje yönetim planı oluşturun.

Öncelikle 1-3-6-12 ay için eklenecek içerik planı oluşturun.

Sonrasında sistemi sosyalleştirecek bir kaç özellik getirin. WP kullanıyorsanız BuddyPress gibi. Burada çeşitli evcil hayvanların grupları olsun.

Sonrasında barınaklarla iletişime geçin. Barınaklarda sahiplendirilmeyi bekleyen hayvanların ilanları tarzı bir şey olabilir.

Planlanan içeriklerde evcil hayvan bakımı konuları, öneriler gibi detaylara oldukça önem verin.

Sonrasında eğer zamanınız varsa bir video formatı oluşturarak hayvanlar ile ilgili ilginç bilgiler listeler içeren videoları youtube yükleyerek sitenizi tanıtabilirsiniz.

Facebook üzerinde her ilin üniversite sayfaları filan var. Buralarda hayvanseverler ve hayvanseverlerin grupları var orada sahiplendirilecek olan hayvanlar için hayvan sahibine mesaj atarak siteye ilanı eklemesini söyleyen bir mesaj atabilir ve sitenize organik yoldan çekebilirsiniz.

Bu işlemleri yaptıktan sonra elde edilen gelirler ile mobil uygulama olarak hayvanseverler için basit bir kullanıma sahip az özellikli bir paylaşım ve takip platformu yazdırılıp mobil kullanıcıyı toplayabilirsiniz.

mehmetycl adlı üyeden alıntı

Öncelikle sitenizi çok beğendim hocam, arkadaşımızın yazdığı gibi bu sitede kesinlikle sahiplenme ilanlarıda olması gerekiyor,keşke siteyi forum olarak açsaydınız tabi bu benim görüşüm,birlik olmaya gelirsek gerek bu forum da gerek diğer forumlarda dolaşmaya başladığımdan beri hep düşünürüm yok burda 5-10 kişi şöyle sağlam bi proje yapılsa bi kaç milyona satılsa yada globalde ses getirse bizde gurulansak diye ama malesef daha öyle bi oluşum görmedim inşallah bir gün olur.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. İnanın her birini tek tek okuyorum ve anlamam için elimden geleni yapıyorum. Planlı bir şekilde ilerlemem gerekiyor sizinde dediğiniz gibi, aynı zamanda Sahiplendirilme alanı yaptıracağım kısa zaman sonra o aklımda var. Youtube kanalım var, fakat profesyonel iş yapabilmem için öncelikle sosyal medya veya site içerisinde küçükte olsa ekip ayarlamam gerekli.

selcuksofta selcuksofta Bronz Üye
  • Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
bu tarz işlerde ltd kurup domaini ltd adına alacaksın kaçış zorlaştırılacak :) zaten uzun soluklu proje olacaksa giderlere fatura almalı gelirlere fatura kesmeliki ortaklara paylaşımlar daha açıkça yapılabilsin, en son kısım bu gibi görür herkes ama bence en önemli kısım bu... daha burada kıvıracak aaa ben vergi ödemem diyecek arkadaşlar yola çıkmadan ayrıştırılmalı.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al