Bilenyum adlı üyeden alıntı
maalesef eski destekler yok. Kazanç yok, editör olmak isteyen yok. 2 yılda anca toparlayabildim sitemi. Kazanç konusuna gelecek olursak hiç kazancım yok :(
Bahadir32 adlı üyeden alıntı
Bence bu site hayvan edindirme ilan sitesi olarak açsaydın daha başarılı olurdu. Ama PES etme genede güzel bir proje olmuş.
PhonexPHP adlı üyeden alıntı
bir proje yönetim planı oluşturun.
Öncelikle 1-3-6-12 ay için eklenecek içerik planı oluşturun.
Sonrasında sistemi sosyalleştirecek bir kaç özellik getirin. WP kullanıyorsanız BuddyPress gibi. Burada çeşitli evcil hayvanların grupları olsun.
Sonrasında barınaklarla iletişime geçin. Barınaklarda sahiplendirilmeyi bekleyen hayvanların ilanları tarzı bir şey olabilir.
Planlanan içeriklerde evcil hayvan bakımı konuları, öneriler gibi detaylara oldukça önem verin.
Sonrasında eğer zamanınız varsa bir video formatı oluşturarak hayvanlar ile ilgili ilginç bilgiler listeler içeren videoları youtube yükleyerek sitenizi tanıtabilirsiniz.
Facebook üzerinde her ilin üniversite sayfaları filan var. Buralarda hayvanseverler ve hayvanseverlerin grupları var orada sahiplendirilecek olan hayvanlar için hayvan sahibine mesaj atarak siteye ilanı eklemesini söyleyen bir mesaj atabilir ve sitenize organik yoldan çekebilirsiniz.
Bu işlemleri yaptıktan sonra elde edilen gelirler ile mobil uygulama olarak hayvanseverler için basit bir kullanıma sahip az özellikli bir paylaşım ve takip platformu yazdırılıp mobil kullanıcıyı toplayabilirsiniz.
mehmetycl adlı üyeden alıntı
Öncelikle sitenizi çok beğendim hocam, arkadaşımızın yazdığı gibi bu sitede kesinlikle sahiplenme ilanlarıda olması gerekiyor,keşke siteyi forum olarak açsaydınız tabi bu benim görüşüm,birlik olmaya gelirsek gerek bu forum da gerek diğer forumlarda dolaşmaya başladığımdan beri hep düşünürüm yok burda 5-10 kişi şöyle sağlam bi proje yapılsa bi kaç milyona satılsa yada globalde ses getirse bizde gurulansak diye ama malesef daha öyle bi oluşum görmedim inşallah bir gün olur.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. İnanın her birini tek tek okuyorum ve anlamam için elimden geleni yapıyorum. Planlı bir şekilde ilerlemem gerekiyor sizinde dediğiniz gibi, aynı zamanda Sahiplendirilme alanı yaptıracağım kısa zaman sonra o aklımda var. Youtube kanalım var, fakat profesyonel iş yapabilmem için öncelikle sosyal medya veya site içerisinde küçükte olsa ekip ayarlamam gerekli.