-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnşaat
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hobi olarak yaparsanız keyif alırsınız.
Bu arada siteniz çok güzel.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Çok teşekkür ederim sağ olun, bende güzel olduğunu düşünüyorum ama sanırım bu da tutmayacak. Bakalım yine de emek verelim, sonuç ne olacak çok merak ediyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ya reklama bol bol para yatıracaksınız ya da satmanız daha iyi olur. Bana soracak olursanız eğer hayvanlarla ilgili bir alan adı iyi güzel fakat nereye kadar? kime? hitap edecek. Giren sayısı bir yerden sonra artacağını pek sanmam ama bu benim naçizane görüşüm. Aynı şekilde bende zar zor tutunuyorum sektörde. Makale sektöründe bıraktıktan sonra :) Hepimiz adına hayırlısı olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
böyle soru soruyosan hiç uğraşma derim bilmem kaç yıllık domain var diye siteyle ugrasmak zorunda değilsin bırak rahatlarsın ben cok domainimi bıraktım bu şekilde
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
GökhanGORAL adlı üyeden alıntı
böyle soru soruyosan hiç uğraşma derim bilmem kaç yıllık domain var diye siteyle ugrasmak zorunda değilsin bırak rahatlarsın ben cok domainimi bıraktım bu şekilde
Bilmem kaç yıllık domain diye mi bırakmıyorum sadece? İsim sektöründe bence rakipsiz bir isim, bende çok bıraktım yazımı çok okuduysanız bunu ifade ettim. Ve ayrıca sizde tam anlamıyla bıraksaydınız şu an peugeotturkey olmazdı sanırım?
editörüm adlı üyeden alıntı
Hocam ya reklama bol bol para yatıracaksınız ya da satmanız daha iyi olur. Bana soracak olursanız eğer hayvanlarla ilgili bir alan adı iyi güzel fakat nereye kadar? kime? hitap edecek. Giren sayısı bir yerden sonra artacağını pek sanmam ama bu benim naçizane görüşüm. Aynı şekilde bende zar zor tutunuyorum sektörde. Makale sektöründe bıraktıktan sonra :) Hepimiz adına hayırlısı olsun
Para yatırmaktan ziyade, aklımda yatırımcı bulmak var. Türkiye'de çok büyük mama şirketleri var, onlarla iş ortaklığı yapabilirim. Tabii bunun için az da olsa bir kitleye sahip olmam gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sıradan bir site değil bu. Siteye mobildeyim giremedim fakat alan adı ve logoda çok güzel. Alan adını değerlendir bir pitiliyoo com gibi olabilirsin. Hayvanseverlerin girdiği sitelerin başında olmamak için neden yok.
Soru cevap sayfan ve blog sayfan olmalı. Forum kurma kullanıcılara artık üye olmak zor geliyor.
Sosyal medyayı aktif kullan, instagram ve twitter başta olmak üzere pinterest dahil. Youtube’a mutlaka video koy, bilgi videoları yeter. Bunun için bionluk’dan sesli video yaptırabilirsin.
Kedilere özel rehber yazıları yaz, yazdır. Köpeklere nazaran daha çok aranıyorlar.
Kedi, köpek ve kuşlar. Ağırlık sıralaman böyle olabilir. Görseller önemlidir.
Böylece marka bilinirliği de arttırmalısın. Yine sosyal medya burada önemli.
Sosyal medyada kitleni nasıl çekebilirsin? Bir reklam. İkincisi ise çekilişler. İkisini birden yaparsan uçarsın.
Kısaca satıp başkasını zengin etme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ek olarak siteni inceledim içeriklerin çok kötü kartaldı penguendi kim arar ki? Ağırlık sıralaması yapıp içeriklerini öyle hazırlamalısın. Kedi, köpek, kuşlar, balık gibi evde beslenen hayvanların bakımı ile ilgili yazılar ziyaretçi çeker. Temanıda renklendirebilirsin. Çocuk sitesi gibi düşün, böyle düzenlemelisin. Kedilerle ilgili her gün içerik okuyan biri olarak yazdım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
İşte aradığım motivasyonlu yazı şekli budur. Teşekkürler
WebDost Yazacağım onları, herşeyin zamanı var. Şimdi boş durmayayım diye yazıyorum bu yazıları, ayrıca site günlükte olsa indeks alması için. Bu hafta başlayacağım :) çok teşekkür ederim yorumun için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
erkek giyim
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
sabırsızsınız. genç kardeşlerim. sebat etmek ne bilmiyorsunuz devamlı umutsuzluk içindesiniz.. ! olmadı hemen pes ediyorsunuz 2 3 4 yıl uğraşın emin olun o süre sonunda iyi ki sabır etmişim diyeceksiniz...!
1 kişi bu mesajı beğendi.