-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
backlink , backlink , backlink , backlink , tanıtım yazısı , tanıtım yazısı , hiti ancak bu şekilde sağlarsın arama motorunda yükselerek , kendine fazla kasılmayan sitenin üstlerde olduğu anahtar kelimeler varsa belirle onlarda ilk sıralara çıkmaya çalış . içerik özgün falan olmasının çok önemli olduğunu düşünmüyorum fakat >>arada<< film altı yazıları kendin ekle yapmıyorsan , filmleri kendin upload et . Kim ne derse desin herşey özgün olmak değil hatta özgün olmak seonun 10 da 1 i bile değil , önemli olan bana göre kullanıcıyı siteye getiren aramanın sonucunu verebilmek tek parça yazıyorsa partlı film olamaz , dublaj yazıyorsan alt yazı çıkarmamalısın kullanıcının karşısına . Yada film izle yazıp sadece fragman koymak gibi şeyler yapmamalısın , çünkü google bir süre sonra kral backlinklerin de olsa aşağı çekiyor 3 ay parlar söner site . Bütün bunlarda sorun yoksa ve yine hit gelmiyorsa backlink al tanıtım yazısı yayınlat bütçene göre , sıralamada ilklere oynasan hit getircek filmler için o sayfaya tanıtım yazısı çalışması yaptır .
Hiç ellemediğimiz bi film sitesi vardı hobi olarak kendi izleyeceklerimizi oraya yükleyip izliyoduk o derece önemsizdi , kendi kendine hiti 1k lara çıkınca domain aldık bloggerdan kurtulduk sonra kendi pr0 2 sitemden link çıktım bi de pr2 site şu an 5k civarı hiti var sabit ücretli reklam bile aldım hobi sitemizden 3-5 de olsa para kazanıyoruz .
Para kazanmak istiyorsan kesinlikle backlink al ve tanıtım yazısı al . Olmadan bi noktayı aşamıyosun ne yaparsan yap .
Kazanç reklam güncellik konularında eksik kapatmak içinde alanında lider aramalarda en üstte olan siteleri takip et her soruna cevap orada , onlar en doğrusunu yapmasa ilk sıralara çıkamazlardı.
Logo güzelmiş bu arada :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Finansal Raporlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu kelime de üste çıkma olayını bi türlü anlamadım,filmi ekledim etiketlerini yazıorum o etiketlerden mi kasıt yükselmek.bi kelime de nasıl yükselirim.bir anahtar kelimeye nasıl yöenlinir hiç bir fikrim yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.