lostyazilim
tr.link

Sitelerime nasıl hit sağlarım?

4 Mesajlar 1.087 Okunma
lstbozum
tr.link

erenhan erenhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Finansal Raporlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 9 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
2 adet wordpress temalı sitem var.
bunlar;http://filmodam.com
http://thefeminine.net

bu sitelere nasıl hit sağlarım nasıl yönetirim nasıl içerik girerim nasıl reklam alırım kısaca bu sitelerle ilgilenmek istiyorum ama yolunu bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim.

wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
backlink , backlink , backlink , backlink , tanıtım yazısı , tanıtım yazısı , hiti ancak bu şekilde sağlarsın arama motorunda yükselerek , kendine fazla kasılmayan sitenin üstlerde olduğu anahtar kelimeler varsa belirle onlarda ilk sıralara çıkmaya çalış . içerik özgün falan olmasının çok önemli olduğunu düşünmüyorum fakat >>arada<< film altı yazıları kendin ekle yapmıyorsan , filmleri kendin upload et . Kim ne derse desin herşey özgün olmak değil hatta özgün olmak seonun 10 da 1 i bile değil , önemli olan bana göre kullanıcıyı siteye getiren aramanın sonucunu verebilmek tek parça yazıyorsa partlı film olamaz , dublaj yazıyorsan alt yazı çıkarmamalısın kullanıcının karşısına . Yada film izle yazıp sadece fragman koymak gibi şeyler yapmamalısın , çünkü google bir süre sonra kral backlinklerin de olsa aşağı çekiyor 3 ay parlar söner site . Bütün bunlarda sorun yoksa ve yine hit gelmiyorsa backlink al tanıtım yazısı yayınlat bütçene göre , sıralamada ilklere oynasan hit getircek filmler için o sayfaya tanıtım yazısı çalışması yaptır .

Hiç ellemediğimiz bi film sitesi vardı hobi olarak kendi izleyeceklerimizi oraya yükleyip izliyoduk o derece önemsizdi , kendi kendine hiti 1k lara çıkınca domain aldık bloggerdan kurtulduk sonra kendi pr0 2 sitemden link çıktım bi de pr2 site şu an 5k civarı hiti var sabit ücretli reklam bile aldım hobi sitemizden 3-5 de olsa para kazanıyoruz .

Para kazanmak istiyorsan kesinlikle backlink al ve tanıtım yazısı al . Olmadan bi noktayı aşamıyosun ne yaparsan yap .

Kazanç reklam güncellik konularında eksik kapatmak içinde alanında lider aramalarda en üstte olan siteleri takip et her soruna cevap orada , onlar en doğrusunu yapmasa ilk sıralara çıkamazlardı.

Logo güzelmiş bu arada :)
erenhan

kişi bu mesajı beğendi.

erenhan erenhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Finansal Raporlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 9 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
bu kelime de üste çıkma olayını bi türlü anlamadım,filmi ekledim etiketlerini yazıorum o etiketlerden mi kasıt yükselmek.bi kelime de nasıl yükselirim.bir anahtar kelimeye nasıl yöenlinir hiç bir fikrim yok.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Misal kelime atıyorum "komedi filmleri" olsun , çeşitli sitelerden o kelime için backlink almalısın , o da işte site footerlarında bağlantı şeklinde oluyor komedi filmleri yazıyor ona tıklandığında senin sitene gidiyor , yalnız nofollow değil dofollow olarak.
komedi filmleri

Ana kategorilere google sıralamasında yükselmeye müsait kelimelere bunları yapabilirsin . Sadece backlnk alarak da değil , yine tanıtım yazısı alarak aynı şekilde yazı içinde 2-3 link benzer şekilde ekleyebilirsin . Hit alan yükselebilecek filmlerde direk filmin linkini ve ismini vererek tanıtım yazısı yayınlatabilirsin.

Link alamayacağın ama sitende bulunması gereken kelimelerde olabilir onlar için de film altı özet yazılarının içinde kullanabilirsin , o kelimelere yönelik alt sayfalar açabilirsin , misal online film izle , online izle , online film gibi sayfalar açıp bişeyler anlat sayfalarda , amaç sadece arama motoru görsün içeriğin ile ilgili kelime bağdaştırabilsin. . Nihayetinde sitenin içinde hiç kullanılmayan bir kelimeden google sana hit yollamaz , ne kadar bağlantılı kelime yakalarsa o kadar da üste taşır. Tabi 300 kelimeden 250 si bu kelimeler olmasın ortalama 2-3 kez kullansan yeterli.

Nokta nokta sorsan daha iyi olur cevaplayabilir diğer arkadaşlar da . Hem tam olarak bilmek istediklerini öğrenirsin böyle nasıl yükselirim demek çok genel olmuş , emin ol sitede a dan z ye herkes aslında bu sorunun cevabının peşinde :D Ama bu söylediklerim bütçen el verdiğince yükselmene yardımcı olur hitin gözle görülür derecede artar .

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al