Misal kelime atıyorum "komedi filmleri" olsun , çeşitli sitelerden o kelime için backlink almalısın , o da işte site footerlarında bağlantı şeklinde oluyor komedi filmleri yazıyor ona tıklandığında senin sitene gidiyor , yalnız nofollow değil dofollow olarak.
komedi filmleri
Ana kategorilere google sıralamasında yükselmeye müsait kelimelere bunları yapabilirsin . Sadece backlnk alarak da değil , yine tanıtım yazısı alarak aynı şekilde yazı içinde 2-3 link benzer şekilde ekleyebilirsin . Hit alan yükselebilecek filmlerde direk filmin linkini ve ismini vererek tanıtım yazısı yayınlatabilirsin.
Link alamayacağın ama sitende bulunması gereken kelimelerde olabilir onlar için de film altı özet yazılarının içinde kullanabilirsin , o kelimelere yönelik alt sayfalar açabilirsin , misal online film izle , online izle , online film gibi sayfalar açıp bişeyler anlat sayfalarda , amaç sadece arama motoru görsün içeriğin ile ilgili kelime bağdaştırabilsin. . Nihayetinde sitenin içinde hiç kullanılmayan bir kelimeden google sana hit yollamaz , ne kadar bağlantılı kelime yakalarsa o kadar da üste taşır. Tabi 300 kelimeden 250 si bu kelimeler olmasın ortalama 2-3 kez kullansan yeterli.
Nokta nokta sorsan daha iyi olur cevaplayabilir diğer arkadaşlar da . Hem tam olarak bilmek istediklerini öğrenirsin böyle nasıl yükselirim demek çok genel olmuş , emin ol sitede a dan z ye herkes aslında bu sorunun cevabının peşinde :D Ama bu söylediklerim bütçen el verdiğince yükselmene yardımcı olur hitin gözle görülür derecede artar .