lostyazilim
tr.link

Teknoloji Sitem İçin Önerileriniz.

8 Mesajlar 1.227 Okunma
lstbozum
tr.link

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
Merhaba arkadaşlar 1 aylık teknoloji sitem için önerileriniz nedir. Ne gibi çalışmalar yapılabilir. Geliştirmek için neler gerekli. Eksikliklerimiz neler. Bana yarıdımcı olursanız sevinirim.

Site: http://www.teknolojiyle.com/

Düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.

wmaraci
reklam

Holiqan Holiqan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 211 / 116
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam yazılarda biraz hatalarınız var akıcı değil en azından benim okuduğum öyleydi.Tasarım fena değil fakat benim tavsiyem siteyi kapatın. Çünkü teknoloji dünyasında belli başlı siteler var artık. Shiftdelete - Chip gibi ha Web Tekno gibi sonradan gündeme gelebilirsiniz fakat o kadar yatırım yapacak gücünüzün olduğunu sanmıyorum. Eğer bu işlerde başarılıyım diyorsanız gidip Ne nasıl yapılır tarzında yazılar yazarak ziyaretçi kazanın. Haber işinden pek bir şey beklemeyin. Diğer siteler İngilizce veya farklı dillerde dünyada ün salmış siteleri takip ederek yazılar yazıyorlar. Bu işte her şey den önemlisi hız ve en iyisi bizden öneri almadan önce "ben bu siteye neden gireyim " ki diye sormalısınız. Bu yorumu hevesinizi kaçırmak için veya kötülemek için yaptığımı sakın düşünmeyin bende 2-3 yıldır teknoloji ile ilgili yazılar yazıyorum ekmeğini de yedim fazlasıyla fakat bu piyasa artık çok ergenleşti. Önüne gelen teknoloji sitesi açıyor.

Eğer yapacaksanız biraz farkınız olmalı.İlla ki teknoloji haberi paylaşmaktansa dediğim gibi "Ne nasıl yapılır" tarzında yazılar yazın. Veya bir sitede editörlük yapın. Ama karar yine de sizin düşüncelerim bunlar umarım faydalı olmuştur.

• Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)

Holiqan adlı üyeden alıntı

Hocam yazılarda biraz hatalarınız var akıcı değil en azından benim okuduğum öyleydi.Tasarım fena değil fakat benim tavsiyem siteyi kapatın. Çünkü teknoloji dünyasında belli başlı siteler var artık. Shiftdelete - Chip gibi ha Web Tekno gibi sonradan gündeme gelebilirsiniz fakat o kadar yatırım yapacak gücünüzün olduğunu sanmıyorum. Eğer bu işlerde başarılıyım diyorsanız gidip Ne nasıl yapılır tarzında yazılar yazarak ziyaretçi kazanın. Haber işinden pek bir şey beklemeyin. Diğer siteler İngilizce veya farklı dillerde dünyada ün salmış siteleri takip ederek yazılar yazıyorlar. Bu işte her şey den önemlisi hız ve en iyisi bizden öneri almadan önce "ben bu siteye neden gireyim " ki diye sormalısınız. Bu yorumu hevesinizi kaçırmak için veya kötülemek için yaptığımı sakın düşünmeyin bende 2-3 yıldır teknoloji ile ilgili yazılar yazıyorum ekmeğini de yedim fazlasıyla fakat bu piyasa artık çok ergenleşti. Önüne gelen teknoloji sitesi açıyor.

Eğer yapacaksanız biraz farkınız olmalı.İlla ki teknoloji haberi paylaşmaktansa dediğim gibi "Ne nasıl yapılır" tarzında yazılar yazın. Veya bir sitede editörlük yapın. Ama karar yine de sizin düşüncelerim bunlar umarım faydalı olmuştur.

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim aslında teknoloji sitemi bundan bi 2-3 sene önce açmayı planlıyordum fakat hayat şartı olsun sınavlarım olsun buna engel oldu. Biraz geç oldu fakat teknoloji dünyasını seviyorum hocam. Benim için rakip önemli değil başkalarına rakip olabilmem hocam. Yazıları ingilizce çevirmenimiz çevirip yayınlamaktadır,hepsi değil tabi :) Neyse hocam teknoloji alanında farklılıklar yaparak ilerlemeyi düşünüyorum açıkcası. Teşekkür ediyorum.

Restlesstr Restlesstr http://www.grafikmen.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 554
  • Beğeniler 41 / 107
  • Ticaret 13, (%100)
Tema güzel hocam. Logo boyutu biraz daha büyütülebilir diye düşünüyorum biraz küçük kalmış gibi. Büyük rakiplerinizin olması sizin bu işi bırakmanız anlamına gelmesin. Her sektörde bu durum var o zaman büyük siteler var diye biz site açmayalım mı?

www.grafikmen.com | Grafik deposu.
wmaraci
wmaraci

gencajans gencajans Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 4, (%100)
temayı biliyorum teknobit teması ahmet can diye birisi yapmıştı galiba çok güzel bir tema bu temayı kullanmaya devam et ama logonu değiştirebilirsin. siten gayet güzel yazılar falan günlük fazla yazı girmeye çalış ve bol reklam yap . başarıların devamını dilerim

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)
Farklı bir konsept belirle kopyala yapıştır içerikler tutulmuyor artık. Youtube de bile video çekenlere bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
1. yazı içi reklam yerleşimi hatalı, adsense alınca aklında bulunsun kare reklam seç yazı içi webtekno dan örnek alabilirsin o kısmı

2. logo değişmeli değişemiyorsa büyültülmeli

3. ana sayfada ''daha fazla göster'' gibi bir buton olmalı, ziyaretçilerin diğer haberleri görebilmeleri için..

4. Reklam Sponsor kısmında yalnızca bir kutucuk dolu bu nedenle 2 satırı kaldırman daha iyi olur görsel açıdan

- yine görsel açıdan alexa ve sayyac şeyleri de kötü.

5. Yine reklam olarak sabit reklamlar tercih etmeni tavsiye etmem, hiç profesyonel bir görünüm katmıyor

6. Bazı resimlerin çözünürlükleri kötü optimize edilmeli her yer için.

7. yorum kısmı icin disqus kullan

7. teman güzel ama editlenmesi gereken yerler var, daha iyi hazır temalar olduğuna eminim ( http://demo.tagdiv.com/newsmag_tech/ ) gibi.

• Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)

Restlesstr adlı üyeden alıntı

Tema güzel hocam. Logo boyutu biraz daha büyütülebilir diye düşünüyorum biraz küçük kalmış gibi. Büyük rakiplerinizin olması sizin bu işi bırakmanız anlamına gelmesin. Her sektörde bu durum var o zaman büyük siteler var diye biz site açmayalım mı?

Çok teşekkür ederim hocam önerinizi dikkate alacağım.

Zuperman adlı üyeden alıntı

Farklı bir konsept belirle kopyala yapıştır içerikler tutulmuyor artık. Youtube de bile video çekenlere bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.

Teşekkür ederim hocam işte bu farklı konseptler neler olabilir sizce onu öğrenmek isterim.

elegan adlı üyeden alıntı

1. yazı içi reklam yerleşimi hatalı, adsense alınca aklında bulunsun kare reklam seç yazı içi webtekno dan örnek alabilirsin o kısmı

2. logo değişmeli değişemiyorsa büyültülmeli

3. ana sayfada ''daha fazla göster'' gibi bir buton olmalı, ziyaretçilerin diğer haberleri görebilmeleri için..

4. Reklam Sponsor kısmında yalnızca bir kutucuk dolu bu nedenle 2 satırı kaldırman daha iyi olur görsel açıdan

- yine görsel açıdan alexa ve sayyac şeyleri de kötü.

5. Yine reklam olarak sabit reklamlar tercih etmeni tavsiye etmem, hiç profesyonel bir görünüm katmıyor

6. Bazı resimlerin çözünürlükleri kötü optimize edilmeli her yer için.

7. yorum kısmı icin disqus kullan

7. teman güzel ama editlenmesi gereken yerler var, daha iyi hazır temalar olduğuna eminim ( http://demo.tagdiv.com/newsmag_tech/ ) gibi.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam gerekenler yapılacaktır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 8 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 8 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al