-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam yazılarda biraz hatalarınız var akıcı değil en azından benim okuduğum öyleydi.Tasarım fena değil fakat benim tavsiyem siteyi kapatın. Çünkü teknoloji dünyasında belli başlı siteler var artık. Shiftdelete - Chip gibi ha Web Tekno gibi sonradan gündeme gelebilirsiniz fakat o kadar yatırım yapacak gücünüzün olduğunu sanmıyorum. Eğer bu işlerde başarılıyım diyorsanız gidip Ne nasıl yapılır tarzında yazılar yazarak ziyaretçi kazanın. Haber işinden pek bir şey beklemeyin. Diğer siteler İngilizce veya farklı dillerde dünyada ün salmış siteleri takip ederek yazılar yazıyorlar. Bu işte her şey den önemlisi hız ve en iyisi bizden öneri almadan önce "ben bu siteye neden gireyim " ki diye sormalısınız. Bu yorumu hevesinizi kaçırmak için veya kötülemek için yaptığımı sakın düşünmeyin bende 2-3 yıldır teknoloji ile ilgili yazılar yazıyorum ekmeğini de yedim fazlasıyla fakat bu piyasa artık çok ergenleşti. Önüne gelen teknoloji sitesi açıyor.
Eğer yapacaksanız biraz farkınız olmalı.İlla ki teknoloji haberi paylaşmaktansa dediğim gibi "Ne nasıl yapılır" tarzında yazılar yazın. Veya bir sitede editörlük yapın. Ama karar yine de sizin düşüncelerim bunlar umarım faydalı olmuştur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Tema güzel hocam. Logo boyutu biraz daha büyütülebilir diye düşünüyorum biraz küçük kalmış gibi. Büyük rakiplerinizin olması sizin bu işi bırakmanız anlamına gelmesin. Her sektörde bu durum var o zaman büyük siteler var diye biz site açmayalım mı?
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
gencajans
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
temayı biliyorum teknobit teması ahmet can diye birisi yapmıştı galiba çok güzel bir tema bu temayı kullanmaya devam et ama logonu değiştirebilirsin. siten gayet güzel yazılar falan günlük fazla yazı girmeye çalış ve bol reklam yap . başarıların devamını dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Farklı bir konsept belirle kopyala yapıştır içerikler tutulmuyor artık. Youtube de bile video çekenlere bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.