Holiqan adlı üyeden alıntı

Hocam yazılarda biraz hatalarınız var akıcı değil en azından benim okuduğum öyleydi.Tasarım fena değil fakat benim tavsiyem siteyi kapatın. Çünkü teknoloji dünyasında belli başlı siteler var artık. Shiftdelete - Chip gibi ha Web Tekno gibi sonradan gündeme gelebilirsiniz fakat o kadar yatırım yapacak gücünüzün olduğunu sanmıyorum. Eğer bu işlerde başarılıyım diyorsanız gidip Ne nasıl yapılır tarzında yazılar yazarak ziyaretçi kazanın. Haber işinden pek bir şey beklemeyin. Diğer siteler İngilizce veya farklı dillerde dünyada ün salmış siteleri takip ederek yazılar yazıyorlar. Bu işte her şey den önemlisi hız ve en iyisi bizden öneri almadan önce "ben bu siteye neden gireyim " ki diye sormalısınız. Bu yorumu hevesinizi kaçırmak için veya kötülemek için yaptığımı sakın düşünmeyin bende 2-3 yıldır teknoloji ile ilgili yazılar yazıyorum ekmeğini de yedim fazlasıyla fakat bu piyasa artık çok ergenleşti. Önüne gelen teknoloji sitesi açıyor.

Eğer yapacaksanız biraz farkınız olmalı.İlla ki teknoloji haberi paylaşmaktansa dediğim gibi "Ne nasıl yapılır" tarzında yazılar yazın. Veya bir sitede editörlük yapın. Ama karar yine de sizin düşüncelerim bunlar umarım faydalı olmuştur.

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim aslında teknoloji sitemi bundan bi 2-3 sene önce açmayı planlıyordum fakat hayat şartı olsun sınavlarım olsun buna engel oldu. Biraz geç oldu fakat teknoloji dünyasını seviyorum hocam. Benim için rakip önemli değil başkalarına rakip olabilmem hocam. Yazıları ingilizce çevirmenimiz çevirip yayınlamaktadır,hepsi değil tabi :) Neyse hocam teknoloji alanında farklılıklar yaparak ilerlemeyi düşünüyorum açıkcası. Teşekkür ediyorum.