lostyazilim
tr.link

Temamı değiştirmeli miyim?

19 Mesajlar 1.890 Okunma
lstbozum
tr.link

nirva nirva WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 04.02.2014
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Öğretmen
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad H** A**
    • Mesajlar 265
    • Beğeniler 26 / 62
    • Ticaret 6, (%100)
    Victoryksk cidden siten çok yavaş temadan kaynaklanıyor galiba temanı değiştirmeni tavsiye ediyorum ayrıca sosyal medyayı ne kadar etkin kullanırsan o denli ziyaretçi kitlen oluşacaktır.

wmaraci
    reklam

globaloyuncu globaloyuncu WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 24.03.2016
    • Yaş/Cinsiyet 30 / E
    • Meslek Editör
    • Konum Balıkesir
    • Ad Soyad O** O**
    • Mesajlar 2
    • Beğeniler 0 / 0
    • Ticaret 0, (%0)
    tema güzel fakat site geç acılıyor

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
    • Üyelik 03.02.2017
    • Yaş/Cinsiyet 53 / E
    • Meslek Web Tasarım
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 4765
    • Beğeniler 3157 / 3156
    • Ticaret 12, (%100)
    Site açılışında yavaşlığın ilk sebebi logo. Şu an 1024x408 ebadında. Gereksiz büyük.
    Sitede bulunan tüm resimlerin optimize edilmesi gerekiyor ayrıca.

Açılış hızınız ortama 9 sn.

İkinci etken ise maalesef reklamlar.

https://tpc.googlesyndication.com/sadbundle/$csp%3Der3%26dns%3Doff$/5650619835120772404/Otel_Logo.png 404 hatası veriyor.

https://tpc.googlesyndication.com/sadbundle/$csp%3Der3%26dns%3Doff$/5650619835120772404/Spot_Alani.png 404 hatası veriyor.

Aslında ziyaretçisi az olan bir siteye reklam koymak büyük hatadır. Gelen ziyaretçiyi kaybetmenize de sebep oluyor. Bu yüzden belli bir hit yakalamadan reklam kullanılmasını tavsiye etmem.

Tema değişimine karar vermeden önce yapılması gereken işlemleri yerine getirmezseniz yeni tema da fayda etmeyecektir kısacası.

Önce reklamları kaldırın. Daha sonra tüm resimleri yeniden düzenleyerek optimize edin. Olumlu yönde etkisini göreceksiniz. Bir süre izlemede kaldıktan sonra sayfada kalma oranına göre yeni bir tema bakarsınız.

Belki viral tema olabilir diye düşünüyorum. Kullanıcılar kendileri ekleme yapabilirler mesela. Katılımı arttırmak açısından aklıma geldi. Katılımlar artınca reklamları aktif edebilirsiniz daha sonra.

Kolay gelsin.

Victoryksk Victoryksk Aracdk-Yakında Kullanıcı
    • Üyelik 11.12.2015
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Meslek Web
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad Z** Ö**
    • Mesajlar 1599
    • Beğeniler 306 / 523
    • Ticaret 34, (%100)
    yilmaz70 o hatayı neden veriyor olabilir hocam? Tamamen mi kaldırmalıyım reklamları? Bir de resimleri optimize ettim aslına bakarsanız wp smush eklentisi ile. Logoyu da küçültürüm dediğiniz gibi biraz daha.

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 03.02.2017
    • Yaş/Cinsiyet 53 / E
    • Meslek Web Tasarım
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 4765
    • Beğeniler 3157 / 3156
    • Ticaret 12, (%100)

Victoryksk adlı üyeden alıntı

yilmaz70 o hatayı neden veriyor olabilir hocam? Tamamen mi kaldırmalıyım reklamları? Bir de resimleri optimize ettim aslına bakarsanız wp smush eklentisi ile. Logoyu da küçültürüm dediğiniz gibi biraz daha.

Sitede gerekli düzenlemeler yapılmadan ve belirli ziyaretçi sayısına ulaşmadan reklam koymak maalesef ters etki yaratır. Bu yüzden belirli bir süre için tamamen kaldırın siteden.

Smush eklentisini kullanmayın. Daima manuel olarak tinypng sitesinde online optimize edin resimleri. Sevmiyorsanız alternatif resim optimize sitelerini deneyebilirsiniz. Ama tinypng iyidir.

otto8823 otto8823 WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 28.02.2018
    • Yaş/Cinsiyet 36 / E
    • Meslek blogger
    • Konum Tekirdağ
    • Ad Soyad A** D**
    • Mesajlar 123
    • Beğeniler 52 / 22
    • Ticaret 0, (%0)
    Victoryksk sitenizin ziyaretçi çekmemesinin bir sebebi de site isminiz olabilir. bence expo izmir sanki yanlış seçim olmuş gibi. neticede expo seneler önce yapıldı izmir'de ve artık unutuldu. site içeriğine baktığımda ise bir izmir rehberi sitesi mantıklı bir alan ama bu alanda güncel içerik oluşturmak biraz ekip işi. yani site içeriği zayıf kalmış.

• Üyelik 11.12.2015
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Meslek Web
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad Z** Ö**
    • Mesajlar 1599
    • Beğeniler 306 / 523
    • Ticaret 34, (%100)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Sitede gerekli düzenlemeler yapılmadan ve belirli ziyaretçi sayısına ulaşmadan reklam koymak maalesef ters etki yaratır. Bu yüzden belirli bir süre için tamamen kaldırın siteden.

Smush eklentisini kullanmayın. Daima manuel olarak tinypng sitesinde online optimize edin resimleri. Sevmiyorsanız alternatif resim optimize sitelerini deneyebilirsiniz. Ama tinypng iyidir.

Merhaba hocam tekrardan. Sitedeki reklamları kaldırdım. Logoyu tinypng ile küçülttüm. Yüklerken her fotoyu önce tinypng den mi geçirmeliyim? Wp smush ı neden tsvsiye etmiyorsunuz?

otto8823 adlı üyeden alıntı

Victoryksk sitenizin ziyaretçi çekmemesinin bir sebebi de site isminiz olabilir. bence expo izmir sanki yanlış seçim olmuş gibi. neticede expo seneler önce yapıldı izmir'de ve artık unutuldu. site içeriğine baktığımda ise bir izmir rehberi sitesi mantıklı bir alan ama bu alanda güncel içerik oluşturmak biraz ekip işi. yani site içeriği zayıf kalmış.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet içerik zayıf malesef tek kişiyim. Ama artacak inşllah. Expoizmir yıllardır bende. Bir umut expo tekrar izmire gelir diye tutuyordum. Bu şekilde değerlendirmek istedim.

• Üyelik 03.02.2017
    • Yaş/Cinsiyet 53 / E
    • Meslek Web Tasarım
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 4765
    • Beğeniler 3157 / 3156
    • Ticaret 12, (%100)
    Victoryksk Sitede kullanılan resimleri üşenmeden:) tinypng sitesinde optimize etmenizi tavsiye ediyorum. Her kullanılan eklenti siteye ek yük getirir. Bu yüzden eklenti kullanmadan yapılması daha sağlıklıdır.

Pm den yapmanız gereken diğer işlemi izah ettim size ayrıca.

Kolay gelsin.

• Üyelik 11.12.2015
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Meslek Web
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad Z** Ö**
    • Mesajlar 1599
    • Beğeniler 306 / 523
    • Ticaret 34, (%100)
    Görünen o ki yeni tema şart.

Site Ayarları