-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Merhabalar;
2. kez bir site açacağım ancak bu sefer tutturmak ve kalıcı olmak istiyorum. Premium bir tema kullanacağım, belli bir yere kadar sermayem var. Alan olarak oyun haberleri vs. yayınlanacak bir site düşünüyorum. Sizce bu alan aşırı zor mudur? Bir de SEO ile ilgili bir kaç sorum var, seo çalışması yaptırmak için ne kadar beklemeliyim, kelime seçerken nelere bakmalı, nelere dikkat etmeliyim? Ve kelimenin önemi nedir? Umarım sorularımın cevaplarını bulurum.
Unutmada, bir de isim önerileriniz varsa alabilirim :)
(Eğer yeni başlıyorsun, şu alana yönel dediğiniz bir şey varsa önerilerinize açığım.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Brown Merhaba, Öncelikle Yapmış olduğun ve yapacak olacağın çalışmalarında sana başarılar dilerim. Oyun kategorisi zor bir kategori. Her şey Premuim tema ile bitmiyor. Diyelim ki iyi bir alanadı aldın. Paylaşımların kaliteli ve güvenli yapman gereken Profesyonel bir SEO hizmeti almandır.
Yada Gerekli açıklamayı bizler sana yaparak Forumda paylaşılan paketlere yönelebilirsin. Ama en önemlisi Sağlıklı ilerlemen.
Oyun sitesinden Gelirin iyi olur. Ama önemli olan tutması oda sermayene bağlıdır.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Oyun haberlerinin yanında oyun incelemeleri de yaparsan hitin kalıcı olur diye düşünüyorum. SEO yaptırmak için en az 2 ay beklemeni tavsiye ederim, eğer aceleci davranır ve erkenden yaptırırsan siten çöp site haline gelebilir. Youtubede Teknolojiye Atarlanan Adam diye birisi var o tarzda oyun incelemesi yaparsan insanlara kendini sevdirirsin bu da sana ek bir gelir sağlar youtubeyi adsenseye bağlarsın.
Siteye hiçbir zaman alıntı içerik girme tamamı özgün olsun, ziyaretçilerine yardımcı olacak şeyler paylaşırsan oyun haberleri alanında işin o kadar da zor olmaz.
Kelime seçme konusunda iyi değilim kusura bakma :)
Ek Olarak: Oyun haberlerinin yanında oyun incelemeleri de yaparsan hitin kalıcı olur diye düşünüyorum. SEO yaptırmak için en az 2 ay beklemeni tavsiye ederim, eğer aceleci davranır ve erkenden yaptırırsan siten çöp site haline gelebilir. Youtubede Teknolojiye Atarlanan Adam diye birisi var o tarzda oyun incelemesi yaparsan insanlara kendini sevdirirsin bu da sana ek bir gelir sağlar youtubeyi adsenseye bağlarsın.
Siteye hiçbir zaman alıntı içerik girme tamamı özgün olsun, ziyaretçilerine yardımcı olacak şeyler paylaşırsan oyun haberleri alanında işin o kadar da zor olmaz.
Kelime seçme konusunda iyi değilim kusura bakma :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
domain adını pm atıyorum umarım begenırsınız kullanırsınız...
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com