lostyazilim

ANINDA TEPKİ Tepkini haykır yanlış ve doğruları çekinmeden söyle

12 Mesajlar 2.587 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

FoRMaTTeR FoRMaTTeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 5 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

ATCeo adlı üyeden alıntı

FoRMaTTeR, ByPowerfuL çok özür dilerim o saatte host yedekleme yapıyormuş geçenlerde de tam o saatte problem oldu diye iletilmişti. Ben durumu ilettim sanırım halledecekler. Şu anda ve her daim önemli bir sorun olmadıkça açıktır. Çok teşekkür ederim ilginize.

depresan, teşekkür ederim. Sitemiz fikir ve düşünceye dayalı tartışma forumudur. Tepki ve sorunların iletimi forumudur. Bu nedenle görsellik biraz da ikinci planda kalmıştır haklısınız. SMF'yi sevmemeniz de belki bu kanıyı doğurdu sizde. Eğer lutfeder eleştini de eklersen çok memnın olurum. Katkı olarak neler söylemek istersin. Sizin siteniz de güzel ve sıcak geldi bana. Tekrar teşekkür eder katkını beklerim. Saygılar.

ben bi daha girmicem siteye kardeş yine girdim 2. konuyu gezerken aynı hata galiba benden kaynaklanıyor:)

wmaraci
reklam

ATCeo ATCeo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 7 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Allah Allah gerçekten ilginç sürekli mesaj atılıyor aslında. Fakat arada nedendir olduğu da iletiliyor size üst üste rast gelmiş anlaşılan. Yakında host değiştirmek düşüncemiz var aslında belki bu da bahanesi olabilir. Hatta wmaraci üstteki reklamı olan hostu da düşünüyor gibiyim.

Yine ilgine zahmetine teşekkür ederim.

www.anindatepki.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al