-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Umarım misyonunuzdaki birlikteliği koruyabilirsiniz ki ben bunu hiç sanmıyorum. Çünkü bizim milletimiz kolay kolay farklı düşüncelere saygı duymaz. Birde şu kontör işini kaldırmanız daha iyi olur bence. Hayırlı olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Eleştirin baştacıdır. Misyonumuzu sürdürmek haklısın çok zor ama zoru başarmak ta ayrı bir haz veriyor insana. Hatta çok mesafe aldığımızı söyleyebilirim. Eskiden foruma takılanların bakışıyla şimdiki bakışı çok değişti. Bu bizi sevindirdi. Eskiden kimse kimseye iki kelime yazamıyordu hemen kavga kopuyordu. Şimdi daha sağlıklı en ucra konuları tartışabiliyoruz.
Rica etsem kontör için eleştiri sebebini söyler misiniz çok memnun olurum. Bir ödül değil aslında belli derecede katkı yapanlara bizden küçük bir armağan olarak düşünüyoruz sadece. Selamlar.
www.anindatepki.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Sebebi şudur hocam. İnsanlar bu konulardan hiç anlamayıp, araştırmayıp tartışma ortamına girebilirler sadece ödül kazanmak için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteyi açtım anasayfa geldi bir bağlantıya tıklayınca 500 Internal Server Error verdi. Bekledim yeniledim yine anasayfa geldi yine aynı sonuç. Bilgilendirmek istedim. Siteyi görebilsem yorumlarım da olacaktı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
sağlam bir makalem vardı onu yayınlayacaktım sitenizde hata var sitenizde düzeltince inşallah :) atarım
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hiç beğenmedim, iğrenç bir forum sayfası olmuş, ayrıca smf den de nefret ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
FoRMaTTeR, ByPowerfuL çok özür dilerim o saatte host yedekleme yapıyormuş geçenlerde de tam o saatte problem oldu diye iletilmişti. Ben durumu ilettim sanırım halledecekler. Şu anda ve her daim önemli bir sorun olmadıkça açıktır. Çok teşekkür ederim ilginize.
depresan, teşekkür ederim. Sitemiz fikir ve düşünceye dayalı tartışma forumudur. Tepki ve sorunların iletimi forumudur. Bu nedenle görsellik biraz da ikinci planda kalmıştır haklısınız. SMF'yi sevmemeniz de belki bu kanıyı doğurdu sizde. Eğer lutfeder eleştini de eklersen çok memnın olurum. Katkı olarak neler söylemek istersin. Sizin siteniz de güzel ve sıcak geldi bana. Tekrar teşekkür eder katkını beklerim. Saygılar.
www.anindatepki.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Güzel ve farklı bir siteniz var. Başarılar dilerim :)