Merhabalar sizelere bugün hayata geçirdiğim kendi tasarımım olan ücretsiz bir reklam değişim platformu yani nativereklam.com.tr den bahsedeceğim. Kısaca anlatmak gerekirse sitenize yerleştireceğiniz 2 adet kod sayesinde sitenizde göz zevkini bozmayan reklamlar çıkacak. Bu sayede kazaanacağınız puanlar sitenizin reklamını yapmanıza olacak sağlayacak. Ayrıca siteniz uygunsa ilerleyen zamanlarda ücretli verilen reklamlar sayesinde parada kazanabilirisiniz. Site hakkında gerekli bilgileri gerek görsel gereksede yazılı bir şekilde ayrıntılarına kadar alacaksınız. Şimdiden desreklarinizi bekliyor. Hem sizin hemde benim için faydalı bir proje olması dileği ile iyi çalışmalar. Siteye hızlı giriş için Buraya Tıklayın. Canlı desteğe başvurmaktan çekinmeyin.

 

 

>> Kayıt Ol <<

 

 

1 Ay Geçerli Site Ekleme Ödülü: Kayıt olup kullanıcı adınızı ve bu konunun altına yorum olarak iletirseniz hesabınıza 1000 Puan eklenecektir.

 

89312-63fdb9e989a92.jpg

 

 

Panel Kullanım Şekli

 

Web Sitesi Ekleme: Sitenizi eklemeden önce <head> etiketlerinin arasına istenilen kodı yerleştirin ve Web Sitesi Ekle butonuna öyle basın.

 

Puan Yönetimi: Kazandığınız puanlar sitenize otomatik eklenir fakat başka bir siteye puan eklemek istiyorsanız bu bölümü kullanın.

 

Reklam Kodları: Eklediğiniz sitelere eklemek istediğiniz boyutta reklam kodlarını buradan alabilirsiniz.

 

Kampanya Ekle: Buradan para yükleyerek veya kazandığınız para ile yüksek kalite reklam verebilirsiniz.

 

 

Not: Site yeni bir çok hata ile karşılaşabilirisiniz. canlı destekten bildirirseniz müteşekkir kalırız. 

 

 

Panel Görseli

89312-63fdbba477716.jpg

 

 

Native Reklam Nasıl Çalışır?

Afiş değişimi, iki web sayfasının kendi sitelerinde bu tür reklam formatını değiş tokuş etmeyi kabul ettiği karşılıklı bir değiş tokuştan oluşan bir reklam tekniğidir. Reklam değişimi, ücretsiz olarak çok sayıda web sitesinde sitenizin reklamının döndürülmesine olanak sağlayan bir reklam sitesiyiz.

Bu uygulamayı anlamak için öncelikle doğal reklam'ın ne olduğunu netleştirmelisiniz . İnternetteki en popüler reklam biçimidir ve sayfanın kendisine trafik çekmek amacıyla bir web sayfasına diğer içerikleri ile aynı gözüken, dikdörtgen bir görsel ve başlık içeren tanıdım reklamıdır. Bu reklam sayesinde kullanıcının göz zevkini bozmadan ve sitenizin estetği kaybolmadan sitenizin reklamını verebilirsiniz.

nasil-calisir.webp