67295-63fcc1c1b9a5e.jpg

Web site adı: Gluten Tarayıcı / Gluten Scanner
Web site adresi: www.glutentarayici.com
Web sitesi açılış tarihi: 2023
Web site alt yapısı: Wordpress
Web sitenin amacı(özgün):
Gluten intoleransı, günümüzde birçok insanın yaşadığı bir sağlık sorunudur. Bu sorunu yaşayanlar, gluten içeren gıdaları tüketmeleri durumunda rahatsızlık hissederler ve bu da hayat kalitelerini olumsuz etkiler. Bu noktada, glutentarayici.com sitesi hayatınızı kolaylaştıracak bir çözüm sunuyor. Gluten içeren gıdaları tespit etmek için kullanabileceğiniz bir uygulama sunuyor. Uygulamanın bazı özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Barkot Tarama: Telefonunuzun kamerası ile birlikte ürün barkodunu tarayın ilgili üründe gluten var yada yok çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.
  • Markalar Hakkında Bilgi Edinin: Tüm ürün markalarının glutensiz yada glutenli ürünlerini tek bir alandan kontrol edebilir ve çok daha fazla özellikten yararlanabilirsiniz.
  • Derneklerden Haberiniz Olsun: Glutensiz yaşam derneklerine tek bir alandan ulaşım sağlayabilir dernekler ve glutensiz yaşam hakkında bilgiler edinebilirsiniz.
  • Taramalarınız Kayıt Altında Olsun: Yapılan tüm gluten taramalarınız kayıt altında tutulur ve geçmiş dönemdeki tüm glüten taramalarınıza çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.
  • Sevdiğiniz Ürünleri Favorilere Ekleyin: Glutenli glutensiz ürünleri favorilerinize alabilir ve favorilerinizden kolaylıkla ürünle alakalı yenilikleri takip edebilirsiniz.
  • Size Uygun Mağazaları Keşfedin: 150+ Üzerinde mağazanın bilgisine ulaşabilir, glutensiz mağazalardan alışveriş yapabilir ve glutensiz ürün fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Hepsi ve daha fazlası için hemen sitemizden bilgi alabilirsiniz.