emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhabalar.
Büyük projem, şuan kendi çapımda yakında inşallah ülke çapında Android Apk market sitemi açmış bulunmaktayım.
Temasını kendi ellerimle kodladım ve yavaş yavaş içerik girmeye başladım.
İlk olarak temasını, neler yapabileceğimi, alan adını, neyin hatalı olduğunu yorumlarsanız belki de sektöre iyi bir site kazandırmış olacaksınız.
Yardımsever, arkadaşlardan düşüncelerini almak istiyorum. Olumlu veya olumsuz.
Logo'ya tıklayınız.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uygulama resimlerinin üzerine gelince ekranda büyüse çok iyi olur
Fenerbahçe
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Konulardaki resimleri diyorsunuz heralde en yakın zamanda onu da ayarlayacağım. Teşekkürler.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Çok sağ olun hocam açıkçası pek Javascript bilgim yok, yardım alıp onu halletmeye çalışacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
android market demişsin ama bu bildiğin illegal apk sitesi hiç bi özelliği yok ki
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hocam, illegal dediğiniz ücretli uygulamaları verir bu ise ücretsiz uygulamalar sunuyor. Bkz:
www.applopedi.com. Lütfen biraz dikkatli düşünün.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
selcukcaglayan adlı üyeden alıntı
yanlış anlama ama illegal değil tamam ama neden senin siten google play store de ücretsiz o zaman millet ordan indirir neden senin sitenden indirsin tema tasarımın çok iyi çok başarılı ama fikrin çok yanlış eğer android platformda uygulama dağıtmak istiyorsan ya google play gibi yapıcaksın ya da uygulamaları kendin kodlayıp dağıtacaksın
Hocam siz işi bilmiyorsunuz galiba. Applopedi dediğiniz siteye neden giriyorlar, Google Play sadece telefona indiriyor fakat ben PC üzerinden sunuyorum. Hocam bilmediğiniz işe karışmayın derim. Kolay gelsin.