lostyazilim
tr.link

Edirnenin yeni ilan sitesi - edirneilan.com (Yorumlarınız)

103 Mesajlar 14.252 Okunma
lstbozum
tr.link

Sarkolata45 Sarkolata45 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 34 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Tesekkurler reis ciddiye alicam
ugurzzz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Theonur Theonur Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Muhasebe - Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 0 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşım 1.2 Günde Bir Sürekli Yorumlarınıza İhtiyacım Var, Önerilerinizi Bekliyorum Diye Durmadan Konu Açıyorsun Tek Bir Konuda Bütün İstediğini Yazıp Cevap Alsan İyi Olmaz mı? Anladık İyi Yorum Alınca Tatmin Oluyorsun Ama İşin Aslı Tutmayacak Bir İş Sana En Fazla 8 Ay Veriyorum En Sonunda Sunucunun Fişini Çekeceksin!
Yok Broşür Bastırdık Yok Şu Yok Bu Senin Önünde Aga Babaları Var Sahibinden, Arabam, HurriyetOto, Tasit.com Say Say Bitmez Alan Adın Tek Bir İle Hitap Ediyor Olabilir Ama Script’i 10 Yasındaki Cocuga Ver WP’se 5 Dk’da Kurar İlan Sitesi Açtım Diye Dolanır Ortada Onun İçin Boşuna Uğraşıyorsun Heveslisin Onu Farkettim Ama Boşuna Hergün Birtane Görüyorum Bu İlan Script’ten Örnek Sahibimsin.com Adamlar Hit Cekmek İçin Twitter’da Her Gün Binlerce Tag’a Tweet Atıyor Ama Onlarda Başarılı Olamayacak Sende Acı Ama Gerçek He Umarım Başarılı Olursun Ama Gelecek Göremiyorum...
mrscode

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 34 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Yanlis dusunceler bunlar sen isi kavrayamamissin belli o saydigin siteler senle yasit trilyonluk firmalar ama son zamanlarda ucretleri olsun herseyi cok cok zamlandi cok kati kurallari var insanlar kaciyor artik ama.sen bunu goremessin hic bir proje emek verdikten sonra basarisiz sayilmaz zamanla sende bunu goruceksin ha cok biliyorsan bi projede bize ver kuralimda yolumuzu bulalim bizde..

• Üyelik 14.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 0 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam Yapmayın Ne Emek Verilip İşin Sonunda Sunucunun Fişini Çekenler Oldu Sen Bu Siteye Ne Kadar Emek Verirsen Ver Bi Kullanıcının Kafasında Bir Portföy Oluşturmuşsa Ona Gider Yani Kullanıcı Ahmet Sahibindeni Veya Arabam’i Boşver Olum Edirneilan Var Verelim Oraya İlanı Diyebilmeli Ki Başarılı Olmuş Say Kendini Tamam Siten Yeni Bi Hevesle Açmışsın Ama Ahmet Olayı İçin Veya Edirne İli İçin Senin Ortaya Para Koyman Gerekiyor Tanınman Gerekiyor Bunu Sadede Wmaracin’da Görüş Alarak Yapamazsın Burdaki 5 Kişi Beğendim Hocam Demesi Senin Projenin Buna Projede Demek İstemiyorum Neyse Senin Sitenin Güzel Olduğunu Göstermez...

He Bu Demek Değil Ki Ya Bunun Aynısı Var Açmayalım Girmeyelim Bu İşe Örneğin BluTv Çıktı 3.5 Ay Sonra PuhuTv Çıktı Hepsininde Global Bir Hedefi Yok Türkiyede Netflix’e Rakip Olmak İçin Oldular mı Hayır Ücretsiz Üyelik Biraz Türk Filmi Biraz Yabancı Film Tamam Ama Tutmadı Bence...

İşin Özü Umarım Ben Yanılırım Yüzümü Kızartırsın Ama Olmayacak Malesef Hocam Bu Forumu Senelerdir Okuyorum Yeni Üye Oldum Orası Ayrı Ama Çok Proje Gördüm Şöyle Yapıyoruz Böyle Yapıyoruz Diye Sonunda Yapamadılar...
mrscode

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 34 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Sen herseyi yanlis anlamissin bu alemde sen bu kafayla ne kendine faydali olabilirsin ne baskasina tek yaptigin sey etrafina negativ enerji sacmak sana diyorum ki bu internet aleminde yapilmamis birsey yok herseyin kucuk buyuk rakibi rekabeti var ama emek veren kimsede asla bu rekabetten eli bos donmez site satis bolumune gir bak kimler neyi basarmis sana ilham olur biraz dusunce yapini degistir..

• Üyelik 16.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 34 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Bu arada nerden biliyorsun reklam calismalari yapmadigimi buyuk bi butce reklama ayrildi.

• Üyelik 14.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 0 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam Ben Diyorum Hatta Kesin Bir Dillede Altını Çiziyorum Ne Kadar Emek Verirsen Ver İşin Sonunda Sen O Sunucunun Fişini Çekeceksin. Buda Benim Görüşüm Yine Diyorum Gönül İsterki Yüzümü Kızart Bi Zaman Sonra Forumda Alay Konusu Olayım Ama Olmayacak...

Sana Başarılar Hocam Dediğim Gibi Umarım Yüzüm Kızarır...

mrscode mrscode Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek UI Designer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 37 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
Theonur , arkadaş geçen gün de aynı konu ile alakalı başlık açmıştı ben de benzer şeyleri dile getirdim fakat demedikleri kalmadı. Yok bunu yapacak kadar bile becerisi olmayan insanmışım da yok hepsiburada bu günlere nasıl geldi de deli saçması argümanlar. Beceri dedikleri de hazır script bu arada canları sağolsun. Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler. Tecrübe ederek öğrenecekler demek ki bazı şeylerin bu kadar basit olmadığını. İyilik ettik geçtiğimiz yollardaki tecrübemizi söyledik olmadı. Bakalım şimdi neler duyacağız. :)

• Üyelik 16.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 34 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Daha iyisini sen yaparsin ne diyeyim sanada basarilar.

• Üyelik 16.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 34 / 13
  • Ticaret 2, (%100)

mrscode adlı üyeden alıntı

Theonur , arkadaş geçen gün de aynı konu ile alakalı başlık açmıştı ben de benzer şeyleri dile getirdim fakat demedikleri kalmadı. Yok bunu yapacak kadar bile becerisi olmayan insanmışım da yok hepsiburada bu günlere nasıl geldi de deli saçması argümanlar. Beceri dedikleri de hazır script bu arada canları sağolsun. Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler. Tecrübe ederek öğrenecekler demek ki bazı şeylerin bu kadar basit olmadığını. İyilik ettik geçtiğimiz yollardaki tecrübemizi söyledik olmadı. Bakalım şimdi neler duyacağız. :)

Bakin bayan sizde tam felaket tellalisiniz nerdeyse tum mesajlarinizi okudum olumlu 1 tane mesajiniz yok cok bilgili ve becerikliyseniz bana 1 tane projenizi gosterin.
Dusunceniz iyi olur kotu olur eyvallah ama camur atmadan once bi arkaniza bakin ben geride neler biraktim diye hadi bekliyorum sizden yaptiginiz bir projeyi..

https://m.wmaraci.com/forum/alan-adi-bilgi-alisverisi/projeye-domain-nasil-sizce-469579.html
Sizde benden farki degilsiniz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al