-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
lütfen forum kurallarına uygun mesaj atınız mesajınızı tümü kalın olamaz lütfen düzeltin ve forum kurallarını okuyunuz
Ole
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önemli ve popüler webmaster forumları var diye yeni webmaster forumu açılmamalı diye düşünmemek gerek aslında. Evet, fazla webmaster forumu var fakat sonuçta en iyileri popüler oluyor. Heves için açılanlar ve özen gösterilmeyenler bir süre sonra ya kapanıyor ya satılıyor.
Yani isteyen istediği türde site kursun. Nasılsa hep en iyiler ayakta kalmıyor mu? :)
Ayrıca forumunuzun geleceği logosundan bile belli oluyor az çok. Kaliteli şeyler yapmalı/yaptırmalısınız.
Ulker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site açmıyalım o zaman hepimizin açtığı sitelerin Türkiye'de binlerce örnekleri var. Denildiği özen gösterilmesi ve tek başınıza değil tanıdıkalrınızla ilerletmeniz siteyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlara katılmıyor değilim :) Ben şöyle düşünüyorum. Webmaster sitesi açtıysanız, diğerlerinden farkı ya da artısı olması gerek bence. Kısacası diğerlerinden farklı olmalısınız. Umarım bu farkı yakalar ve başarılı olursunuz. İyi çalışmalar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tanıdıklarımızla ilerliyoruz zaten + logoya bakarakta yorum yapmanız hiç hoş değil. Bunun dışında webmaster sitesi kuruyorsak farklı olan ne olabilir. konular olabilir öyle değilmi. öyleyse bir gözatın siteye
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Makinist
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilader anlamıyorum sizi , vbulletin kullanıyorsunuz , şu kullandığınız temalara bakya .d