-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Tema gitmemiş gibi güzel bir şeyler bulabilirsin. :)
sosyalme.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Şöyle söyleyebilirim ancak portal tarzı ya da galeri tarzı temalar kullanabilirsin ve resimleri yoruma kapat bileşen ekleme eklersende en çok bakılan fotoğraflar ve albümler şeklinde ekle.Anlayacağın daha düzenli bir hale sok
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tema konusunu halledersin ancak içerik bakımından açık konuşmak gerekirse rezalet. 851x317 yapmak için kare resimleri bile sündürmüşsün, böyle olmaz. Örneğin serdar ortaç kapak fotoğrafları eklemişsin, hepsinin boyutu zorla büyütülmüş. Hele daha aşağıdaki Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafları kesinlikle şaka gibi. Sen bu resimleri kapak fotoğrafın yapar mıydın? Fotoğrafları kapak boyutuna ayarlamak için hepsini sündürmüşsün, bunun yerine kırp. 4:3 (kare) resimleri bu boyuta getirmek istiyorsan kenarlarını yumuşat ve ortala örneğin. Yanına belki bir yazı da yazabilirsin. Söz konusu 16:9 (dikdörtgen) resimlerse işin daha kolay. Resmin en can alıcı bölümünü ortalayıp kenarlarını vs kırp yada aspect ratio kuralıyla yeniden boyutlandır.
Bana sorarsan şuan için aldığın pagerank ve hiti haketmiyorsun, her gün yeni içerik ekleyeceğim diye resimlere eciş bücüş şekiller kazandırmak doğru değil.
Resimleri hallettikten sorna bir Facebook uygulaması yaparsan fotoğrafları beğenenler direk Facebook'a kapak fotoğrafı yapabilirler. Hem ziyaretçilerin işleri kolaylaşır hem de reklamın olur.
Guneyy
se'öcü değilim..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
86, (%100)
Bendede var hocam 1 adet hit 1k ama fazla kazandırmıyo + olarak fazla ilgi istemiyor 2 aydır içerik eklemiyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Batuhan haklı ! Ben resimlerin ölçüsüne bakmadım. Gerçekten de bu ölçülerle olmaz, mutlaka düzenlemek lazım.