-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
İsim ve içerik arasında pek bir ilişki kuramadım. Ayrıca "money" kelimesinin sonuna "s" takısı getirilemez diye biliyorum. Çoğulu yoktur yani. Onun dışında haber sitesi tadında olmuş. Başarılar diliyorum.
Ek olarak :Logoyu biraz belirginleştirmeniz gerekiyor. Sloganınız da forum sitelerinin sloganı gibi duruyor. Biraz daha kurumsal bir slogan bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İçerikle domain pek uymamış gibime geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
bankacılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
arkadaşlar yazılımı yeni aldık ve içerikler sadece ekonomi haberleri olcak 2 gün sonra haber ajansıyla anlaşma sagladık A.Ş. olarak kurduk
not: site işleri domainle olsadı domaini kapan uçururdu örnek bigpara.com türkiyenin en büyük finans portalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
bankacılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
belirtmiş oldugum gibi finans portalı olacak ajansla anlaşma sagladık 2 günde düzenleme olacak haberlerde ve grafikler eklenecek
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha öncede soyledim yine belirteyim. Sitelerinizi tamamı ile kurmadıktan sonra bu gibi eleştirileri almanız doğaldır. Doğal karşılamalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
bankacılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
anlıyorum amacım kendi şirketimi kurmak web sitesiyle başladım yatırım şirketi kurcam 2 yıl sonra bankada çalısıyorum bende bankacılık mezunuyumm