lostyazilim
tr.link

www.kabloteknik.com Ekonomik telefonsuz internet ve HD Yayın

5 Mesajlar 968 Okunma
acebozum
tr.link

kabloteknik kabloteknik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Uydunet-Teledünya-KabloTV
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Türksat Kablo TV şebekesi üzerinden verilen internet (Uydunet-kablonet) ve dijital kablo tv platformu teledünya hakkında detaylı bilgi bulabileceğiniz, online üyelik başvurusu yapabileceğiniz sitelerimiz yayındadır.
Binanızda kablo tv şebekesi varsa kotalı internete ayda 12 TL, sınırsız internete ayda 29 TL den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İsterseniz içinde 10 adet HD, 120 den fazla SD kanal bulunan dijital kablo tv'yide (Teledünya) ayda 9.5 TL ödeyerek izleyebiliyorsunuz.

saygılarımızla...

www.kabloteknik.com
www.uydunetbasvurumerkezi.com
www.teledunyabasvurumerkezi.com

elektronikssl
webimgo

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
kardesim pm attım ama cevap vermiyorsun hala pm bekliyorum senden..

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

• Üyelik 27.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Kusura bakma kardeşim ben çıktıktan sonra pm atmışsın görür görmez cevapladım. Burdanda biraz daha açıklama yapayım.
Uydunet (eski ismiyle kablonet) Türksat kablo tv şebekesi üzerinden verilen internet hizmetidir. Türksat A.Ş devletin bir şirketi olduğu için internet ve HD yayın platformunun fiyatları uygundur. Uydunet her ilde ilçede maalesef yok. Sitemizdeki canlı destek servisimiz üzerinden adresinizi bildirirseniz bulunduğunuz apartmanda bu hizmetin olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Biz Türksat A.Ş çözüm ortağıyız. Abonelik başvurunuzu alabiliriz.
Uydunet için kullanılan kablo modemleri daha sonra TTNet için kullanamazsınız.

Saygılarımızla.

BayramKORKMAZ BayramKORKMAZ Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Superonline Ftth Şebekesi Mersin
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Turksat A.Ş kendi alt yapısını oluşturuyor diye duymuştum Türk ******* ile mahkemeliklerdi. Türk *******un alt yapısını kullandığı için Mersin bölgesi için kendi alt yapısını bazı bölgelerde oluşturdu gördüğüm çalışmalara göre. Diğer illerde kendi alt yapısını oluşturacak mı Türksat ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

BayramKORKMAZ adlı üyeden alıntı

Turksat A.Ş kendi alt yapısını oluşturuyor diye duymuştum Türk ******* ile mahkemeliklerdi. Türk *******un alt yapısını kullandığı için Mersin bölgesi için kendi alt yapısını bazı bölgelerde oluşturdu gördüğüm çalışmalara göre. Diğer illerde kendi alt yapısını oluşturacak mı Türksat ?

Uydunet, Türksat Kablo tv şebekesi üzerinden veriliyor. Alt yapı bu yüzden kendisine ait. Yeni hat çekilen yerlerde de yine kendi alt yapısı oluşturuluyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al