[color=blue]“Hızlı Resim Yükle Link Elde Et “[/color]

Forumlarda Başlık Açarken veya Yorum Yaparken Fotoğraf Yüklemenizi İzin vermez.AracıSiteler Kullanarak Fotoğraflarınızı Yükleyebilirsiniz.

LinkHizmeti Veren Sitelere Fotoğraflarınızı Yükleyebilir Aracı Sitenin Verdiği Linki Forumlarda Kullanabilirsiniz. Forum Sitesi Sunucularında Bu Fotoğrafları Barındırmak İstemediği İçin Bu Aracı Siteleri Kullanmak Zorundayız.

Bu İşlem İçin Birçok Site Mevcut Olsada Biz Kullanıcı Dostu Olması SebebiyleLinkPicture.com Sitesini Siz Kullanıcılarımıza Öneriyoruz.

[color=blue] Neden Link Picture[/color]
1- Uluslararası Kurallara Uyarak Hizmet VerenLinkPicture.com Linklerinin Fotoğrafları Yurt Dışından da Gözükmektedir. Muadili Birçok Site Bu Kurallara Uymadıkları İçin Yabancı Kullanıcı veya VPN ile Forumlara Giren Kullanıcılar Fotoğrafları Göremez.

2- Kopyala Butonu Eklentisi İle Fotoğraf Linkleri Hızlıca Kopyalanır.



3- İndir Butonu Eklentisi İle Resmin Sayfası Linkini Gönderdiğiniz Kişiler Fotoğrafı Kolayca İndirebilir.Forumlara Eklediğiniz Fotoğraflara Tıklanırsa Resmin Sayfasına Otomatik Yönlendirme Yapıldığı İçin Forum Kullanıcısı da Fotoğrafı Hızlıca İndirebilir veya Fotoğrafın Diğer Linklerine Erişebilir.

4- Çoklu Fotoğraf Yüklemelerinde Fotoğraflar ve Linkleri Ayrı Ayrı Gözüktüğü Gibi Toplu Linklerin Ayrıca ÜstteBulunması Kolay Kopyalanması İçin Kolaylık Sağlamaktadır.



5- Kayıt Olunması Durumunda Yüklediğiniz Fotoğraflara Sonrasında Erişebilir, Linklerine Ulaşılabilir, Diğer Kullanıcılara Gizlenebilir ve Fotoğraflar Silinebilir.




Şimdi Üye Ol Hızlı Link Al
Hızlı ve Kullanışlı Arayüzü ile LinkPicture.com Kullnıcı Dostu Olduğunu İspatladı. Sizde Fotoğraflarınıza Hızlı Erişim Linki Almak İçin KAYIT OLUN