Merhaba.
Bugün sizlere birkaç tane güvenli link kısaltma sitesi tanıtacağım. Sizlere tavsiyem hepsini bir arada kullanmanız. Bu zamana kadar yerli her link kısaltma sitesini kullandım. Link.tl'yi biliyorsunuz zaten aylarca ödeme yapmıyor, sürekli problem oluyor o nedenle kullanmayı bıraktım. Pnd.tl nedendir bilmiyorum ama para birikmiyor. Tr.link'te günlük 10-15tl kazanırken pnd.tl'de ayda 15tl zor birikiyordu o nedenle kullanmayı bıraktım. Önereceğim sitelerin hepsini bir arada kullanmalısınız. Çünkü her link kısaltma sitesi aynı IP adresini günde 1 defa sayıyor. Yani siz tr.link sitesinden bir link kısalttınız ve 100 kişi tıkladı diyelim. Tr.link sitesinden başka bir link kısalttığınızda aynı 100 kişi linke tıkladığı zaman sayım yapmıyor. Sadece tr.link için geçerli değil bu olay her site için geçerli. Çünkü onlar da reklamverenlerle tekil hit olarak anlaşıyor bu yüzden 24 saatte 1 saymak zorundalar. Demem o ki aynı siteden link kısaltıp 2 defa paylaşacağınıza, farklı sitelerden kısaltın kazancınız 2 katına çıksın. Ayrıca bu sitelerin tamamı ad*lt izinli.
1.SİTE:
İlk site Mısır'lılara ait bir link kısaltma sitesi. Bu zamana kadar 124$ ödeme bitcoin ile. Ödeme konusunda problem yaratmadılar hiçbir zaman. Link kısaltma işini bıraktığım için kazanç bu kadar az. Yoksa daha fazlası olabilirdi. Bu kazançta ortalama 1haftalık gelir.
CPM oranı Türkiye için:7.5$. Yani 1000 tıklamaya kazanacağınız miktar 40TL.
Ödeme Yöntemleri: Bitcoin, Payza, Skrill, Payeer, Payooner, Web Money, Perfect Money
Ödeme Alt Limiti: Bitcoin için 10$
Referans Bonusu: %10
Ödemeyi yapıyorlar ama düzenli olarak değil. Bazen aynı gün bazen 1-2 gün sonra. Bazen 1-2 hafta sonra yapıyorlar belli olmuyor.
Referanslı link: https://linkat4all.com/ref/ByFataLTR
Referanssız link: linkat4all.com
Referansımdan kaydolursanız sevinirim, referansımdan kaydolmak size bir şey katbettirmez. Bana da küçük bir meblağ kazandırır. :)
2. SİTE:
Bu siteyi yeni keşfettim sayılır. Ödemeyi aksatmıyorlar cpm oranı fazla değil ama güvenilir oldukları için kullanıyorum. Ayrıca para kolay birikiyor burada da. 31$ çektim, 5$ beklemede henüz.
Türkiye için CPM Oranı: 2$ yani 1000 tıklamaya 10TL civarında kazanırsınız.
Ödeme Yöntemleri: Bitcoin, Skrill ve Paypal
Ödeme Alt Limiti: 5$
Referans Bonusu: %5
Ödemeyi yapıyorlar ama belli olmuyor ne zaman yapacakları. Yukarıdaki siteyle aynı hemen hemen. Bazen aynı gün bazen 2-3 gün sonra yapıyorlar.
Referanslı link: https://cpmlink.net/?ref=NJwAAA
Referanssız link: cpmlink.net
Referansımdan kaydolursanız sevinirim, referansımdan kaydolmak size bir şey katbettirmez. Bana da küçük bir meblağ kazandırır. :)
3. SİTE:
Bu siteyi zaten biliyorsunuzdur. Türk'lere ait bir site. Buradan 8.000TL kadar ödeme çektim ama sadece 4.500TL'si görünüyor. Bunun sebebi daha önce bir problem oluştu sitede ve bazı kişilerin çektiği ödemeler silindi. Yani 8.000TL kadar aldım ama panelde görünmüyor. Gerçekten güvenilir ve destek konusunda problem yaşamayacağınız bir servis.
CPM oranı Türkiye için: En düşük 12TL sitenize bağlı olarak kazancınız artıyor. Normal trafik ise kazancınız 20-25TL'ye kadar çıkabiliyor. Ad*lt için şu an 12TL. Bazı zamanlarda 20TL'lere kadar çıkabiliyor. Kendi reklamverenlerine bağlı olarak cpm yükselip düşebiliyor.
Ödeme Yöntemleri: Bitcoin, Papara, İninal, Banka Hesabı, Paypal ve Web Money
Ödeme Alt Limiti: 20TL papara için
Referans Bonusu: Panellerinde %20 olduğu yazsa da %10 referans kazancı veriyor.
Ödemeler şu an ayın 22'si ve 3'ünde yapılıyor. Eskiden haftada bir yapılıyordu. Geliştirip anlık ödeme yapacaklarını söylüyorlar bakalım.
Referanslı link: https://tr.link/ref/ByFataLTR
Referanssız link: tr.link
Söylediğim gibi tek bir siteyi kullanmak yerine 3 siteden her gün 1 link kısaltarak güzel paralar kazanabilirsiniz. Tek bir siteyi kullanırsanız kazancınız bunun 3'te 1'i olur ancak.
Bol kazançlar dilerim. Referansımdan üye olursanız sevinirim.