Kıymetli arkadaşlar; biliyorum bu sektörde memur haberleri veren onlarca site var.. Fakat bir yerden de olsa başlayıp iyi kötü bir şekilde kendisine çevre,okur, ziyaretçi kitlesi edinenlerimiz var. Bu noktada bir yıllığına bir domain aldım. Peki neden böylesine çok siteler varken gidipte memurlukla ilgili web sitesi açtım?

Bunun iki sebebi var; birincisi bende memurluk sınavlarına&mülakatlarına katılıyorum.. Bu kararı 26 yaşında 3 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra verdim. İkincisi aklıma hep blog yazmaktan başka bir site fikri gelmezken birden bu fikrin cazip gelmesi ve domainin akılda kalabileceğini düşünerek böyle bir site açtım. İmkanlarım kısıtlı olduğu için sadece domaini alabildim, domaini de hosting alabilmek için maddi imkanım elvermeyince şimdilik bloggera yönlendirdim.. Gönül isterdi ki bizde şöyle mis gibi Wordpress kuralım, ama şimdi kısmet değilmiş. :)

Her neyse sizlerden siteyi bir kez göz gezdirip inceleme yapmanızı rica edeceğim. Eksiği var mıdır, eleştiri ve önerileriniz var mıdır? Onları da okumak ona göre bir şeyler düzenlemek isterim. Ek olarak ufak bütçelerle Adwords'e reklam vermeye başladım. Erken mi davrandım bilmiyorum ama yavaş yavaş tanıtmaya çalışıyorum.. Elbette içerik önemli daha ilk günden kendi özgün yazılarımı yayınlayıp 3 içerik girdim.

Hepinize sevgiler saygılar..