-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar, tema standart her yerde gördüğümüz bir tema. Eğer bu siteyi geliştirmek istiyorsanız NewsMag temasını öneriyorum, sağlık, spor ve blog gibir 14 farklı görünüme sahip. Şahsen tüm sitelerimde kullanıyorum.
Yazılarınız özgün fakat tema yüzünden okunabilir değil, boyutları küçük. Newsmag alırsanız 14 boyutunda okunabilirliğide düzelir. Ayrıca logoyu tekrar düzenlemeniz gerekecek 292x92 civarı.
Konularınız içerisinde paylaşmış olduğunu resimler oldukça kötü, tam boy paylaşın PSD kullanın ve boyut optimizasyonu yapmadan siteye yüklemeyin.
Konularınızda ana anahtar kelimeyi H2 olarak kullanın, ilk olarak meta açıklama sonra H2 başlık sonra asıl konuyu anlatın.
Sonuç olarak, tema değişmeli ve konu gönderimi hakkında ayrıntılı araştırma yapmalısınız. WPMAVİ sitesini öneriyorum. yazı gönderme ve blogculuk hakkında her şeye deyiniyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam wordpresste eklenti yok mu fotoğrafları düzenlemek için ?
iletisimpsikoloji.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Var fakat ben kullanmayı önermiyorum. photoshop ile birkaç saniyelik işi uzatıyor. Resimi yüklerken 2 saat bekletiyor, ayrıca, aynı performansı vermiyor. En iyi sıkıştırma ve en hızlı resim optimizasyonunu photoshop ile yaparsın.
-