Merhaba değerli WmAracı kullanıcıları, uzun zamandır Asp alt yapısında cv scripti mevcuttu, daha sonra php alt yapısı ile bir blog kurma kararı aldım.
Birçok kişi kişisel blog sitesi adı altında Dünya kadar makale yayınlıyor, ben burada kendi fikir ve düşüncelerimi, yaşadıklarımı, izlediklerimi, sıkılarımı vs. yazacağım. Ve size çok kısada olsa sitemden söz edeceğim.
Domainimi ilk olarak Ocak 2016 yılında kayıt ettim, ardından wordpress kurmuştum. Daha sonra blog yazarlığı yapamayacağımı anladığım zaman direkt kaldırıp Asp alt yapılı bir script kurdum. Şimdi ise kendime güvenerek yeniden kişisel blog kurdum.
Logo ve şablonum özel olarak yaptırdım. Aslında logoyu çok uzun yıllar önce çok sevdiğim bir arkadaşım çizmişti ve hâlen kullanırım. Sitemin temasını WpFaruk'tan aldım, oldukça sade ve kullanışlı bir tema. Hoşuma gidiyor.
Açıkçası yeniden blog kurmamdaki sebep, gün boyu konuşacağım çok fazla kişi olmuyor. Ben de içimdekileri bir yerlere yazarak ifade edeyim dedim ve kendi bloğumu kurdum.
Kişisel blog adresim: Tevfik