Doruk adlı üyeden alıntı

Gördüğüm en istikrarlı bloggerlardan birisiniz tevfikaktunc

Burada kişisel bloglara destek için bir başlık açtım, dilerseniz tanıtımınızı memnuniyetle yayınlayabilirim.

Başarılar

Merhabalar, güzel düşüncenizden dolayı çok teşekkür ederim. Eğer ilerleyen zamanlarda böyle bir şey düşünürsem görüşeceğim ilk kişi sizsiniz. Çok teşekkür ediyorum, emeğinize, yüreğinize sağlık.

bthnblr adlı üyeden alıntı

Açık ara gördüğüm en temiz kişisel blog. Zamanında ben de kişisel blog için yazılar yazıyordum. Okunur diye düşünmüştüm ama bu devirde okuyan insan bulmak zor. Onlar da haklı gerçi, suçlayamam. Artık kişisel blog bir şeyler karalayıp insanlara okutmak yerine, yine kendin karalayıp kendin okuyacağın bir duruma döndü. Günlükten farkı yok.

Öncelikle güzel düşüncenizden dolayı size sonsuz teşekkür ediyorum. Aslında şu an kişisel bloglar seo uzmanı, wordpress uzmanı, sosyal medya uzmanı vb. birçok konudan anlayan blogerler ile doldu. Açıkçası ben içimden geldiği için yazıyorum, birilerinin okuması için değil de kendimi bir şekilde ifade edebilmek için yazıyorum. Yazmadığım zaman kendimi iyi hissetmediğimi biliyorum. Birçok yerde çok fazla kelime ve noktalama işareti hatası yapıyorumdur ama yazdıkça kendimi geliştirmek istiyorum açıkçası.

Fearles1453 adlı üyeden alıntı

Cok begendım hayırlı olsun benım zamanım yok kişisel siteme ayar cekmeye cok istiyorum bakalim

Çok teşekkür ederim. Sağ olun, var olun. Bence gerekli tüm ayarları verin derim, çünkü insan kendi kişisel bloğuna yazdıkça mutlu oluyor.