Günler öncesinden tanıtımı yapılan Gülse Birsel’in hem yazıp hem de oynadığı Jet Sosyete Dizisinin yayın tarihi belli oldu. Jet Sosyete Dizisinin 1.Bölümü 18 Şubat Pazar Günü ekranlara gelecek ve bundan sonra her hafta Pazar günleri Star TV ekranlarından aynı zamanda www.jetsosyeteizle.net adresinden izleyebilirsiniz. Jet Sosyete Dizisinin merakla beklenen ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanı oldukça keyifli izlenimler veren Jet Sosyete dizisinin ilk akla gelen esprisi “jet hızıyla sosyeteye giriyoruz”.
Daha öncesinden Yalan Dünya ve Avrupa Yakası gibi ses getiren sitcomların yazarlığını ve oyunculuğunu da yapan Gülse Birsel Jet Sosyete dizisiyle de aynı etkiyi yapacağını düşününler oldukça fazla. Dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü bir ekipten oluşmaktadır. Dizide; Tuğba ÇOM, Şahin IRMAK, Sarp APAK, Gülse BİRSEL, Enis ARIKAN, Hasibe EREN, Emre TAŞTEKİN, Ecem UZUN, Derya KARADAŞ, Deniz CENGİZ, Çağlar ÇORUMLU, Cengiz BOZKURT, Bartu KÜÇÜKÇAĞLAYAN, Ayşenil ŞAMLIOĞLU ve Aslı BEKİROĞLU gibi daha öncesinde Gülse BİRSEL’in beraber çalıştığı büyük isimlerde yer almaktadır.



Jet Sosyete izlemenin keyfini www.jetsosyeteizle.net adresiyle tadacaksınız. Sitemizde diziyle alakalı haberler, bölüm fotoğrafları, özel sahneler, oyuncu bilgileri, fragmanlar ile alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz.