tugraweb adlı üyeden alıntı
Hocam arkadaşın dediği de doğru sizinde. Alanadında illaki webmaster vb geçmek zorunda değil ancak mrocto da çok fazla kişisel site gibi durmuş. Tabi yine sizin tercihiniz. Bir forumu tutulur hale getirmek oldukça zordur. kolay gelsin.
Sevgili tugraweb ;
Forumu tutulur hale getirmek zor bir iş ama siz değerli arkadaşlarımın sayesinde bu zorlugu biraz hafifletebiliriz foruma üye olursanız çok mutlu olurum ...
Değerli yorumun için teşekkür ederiz...
Ek Olarak:
Sevgili yugocu ;
Pm ile görüşmemiz size uygun ise pm nizi bekliyorum.
Ek Olarak:
DeLi1SeY adlı üyeden alıntı
isim konusunda bişey demem cünkü ben ***'da wm ile alakalı bişey göremiyorum :) gelelim diger konuya wm forumu kolay kolay tutmaz heleki bi ekibiniz yoksa bu işe boşa başladınız demektir... öncelikle güzel bi ekibi arkadaşlarınız araısnda kurmalı daha sonra bu işe girişmelisiniz...
ayrıca fuub u biliyorsunuz onca google'de reklamını gördük ama zannetmiyorumki wmaraci kadar tutulsun...
iyinet yılların sitesiydi yaptıgı bi hata yüzünden(benim düsüncem) simdi seo yarısmaları felan yapsada toparlaya bilecegini zannetmiyorum cünkü kullanıcıya kulak vermiyo..
neyse konuyu dagıtmadan başarılar dileyim .. size hayırlı günler
Sevgili DeLi1SeY ;
Çok haklısınız benim yola çıkış amacım bu tür hizmet veren sitelerin belirli şartlar karşılığında üye kaydı alması v.b durumlar beni forum kurma projemi öne çekti .Güvendiğim ve güçlü ekibim vardı ama ekibim beni yarı yolda bıraktı ben işim nedeniyle fazla ilgilenemiyorum buna sebeb forum tam istenilen bir biçimde gitmiyor.Sizin gibi değerli arkadaşlara ihtiyaçım var ve foruma üye olursanız çok mutlu olurum ...
Ek Olarak:
Sevgili antalya07 ;
Her site sizler için kuruluyor :)