-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
kaancom adlı üyeden alıntı
Görüşünüze saygım var ama benim gibi mybb uzmanı derken kendinizi biraz beğeniyorsunuzcasına bir tavır sergilediniz. Pek yakıştıramadım ana neyse. Ne benim ne de benimle beraber olanların pes etmeye niyeti var. Maksat hem gelir elde etmek, hem de insanların sorunlarına çare olmak. Teşekkürler.
Ben asla kendimi beğenmem aksine ben kişilere yardımı çok severim ve bunu bilen bilir.. Gelir elde etmeyi şimdiden kafaya koymuş bir ekipten bu forumun büyüyeceğine pek emin değilim. Neyse başarılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Görüşünüze saygım var ama benim gibi mybb uzmanı derken kendinizi biraz beğeniyorsunuzcasına bir tavır sergilediniz. Pek yakıştıramadım ana neyse. Ne benim ne de benimle beraber olanların pes etmeye niyeti var. Maksat hem gelir elde etmek, hem de insanların sorunlarına çare olmak. Teşekkürler.
Merhaba dostum. Emin olabilirsin ki Emre'nin kendini beğenen bir yapısı yok. Kendisini uzun zamandır tanırım, ücreti mukabilinde destek de aldım. Bu forumda ücretsiz bir şekilde verdiği onlarca yardım taleplerine de şahit oldum. Açmış olduğun konuya yorum yazmayıp, ilk mesajımda sadece onu neden etiketlediğimi anlamış olabileceğini düşünmüştüm fakat yanılmışım.
Başarılar.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
Kendisiyle görüşmüşlüğüm olmadığı için dolayısıyla tanımıyorum hocam kusura bakmayın. Sizde kusura bakmayın Emre hocam.
Teşekkürler.
Kusur yok bundan emin olabilirsiniz yalnız bir tek "kendinizi mi beğeniyorsunuz" lafınızı beğenmediğimi açık olarak söylemek isterim. Şunu da belirteyim sitenize girdim ve kendinize bir tema oluşturun, her şey konu veya üye değildir bunu unutmayın. İlk girdiğim an 5 saniye sonra çıktım, bunun nedeni ise daha forum 24 saat olmamışken reklam alanları koyulmuş ve ziyaretçilere üye olmakta zorlar gibi her konu veya her sayfanın üstünde "Lütfen üye olun" tarzı bir duyuru barı gördüm. Böyle üye kazanmanız pek hoş değil açıkçası ama sizlerin kararı. Beni tanımadığınızı ve görüşmediğinizi dile getirmişsiniz, imzam da skype adresim var eklerseniz sizlere bazı konular da yardımcı olmak isterim :) İyi forumlar, tekrar başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Dostum öncelikle bende mybb kullanan biriyim. Mybb forum sistemi yapısıyla aslında üzerinde biraz çalışınca basit ve iyi şeyler yapılabilecek bir sistem. Ancak fark yaratmanız gerek. Herkesin eksik kaldığı bazı alanlar var. İlk önce yeni bir tasarım oluşturun size has olsun. Çeviriler, güncellemeler bunları takip edip yayınlamanız da sizin yararınıza olabilir.
Reklam alanlarını kaldırmanızı öneririm. Reklam alacağınız büyüklüğe ulaşırsanız zaten reklam vermek isteyenler size ulaşır.
Son olarak yukarıda dediğim gibi fark yaratmalısınız. Hepsi birbirinin aynı konu içerikleri ve birbirinin kopyaları konular dolu. Konu açılıp altına sorulan sorularda umursayan olmuyor. Bunları göz önünde bulundurun bence. Umarım başarılı olursunuz. Birazdan üye olacağım.
Teamtofas.com