netbozum
tr.link

Not Defterim

3 Mesajlar 724 Okunma
acebozum
tr.link

rootyetkiliadam rootyetkiliadam WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 16.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Staff, Jr. Sysadmin
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 407
  • Beğeniler 1 / 104
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese merhaba,

Uzun süredir ağırlıklı olarak hosting ve sunucu yönetimi üzerine olsa da, genel olarak bakıldığında IT, internet, dijital bilgi ve veri güvenliği gibi birçok konuda zaman zaman kişisel bir not defteri olarak kullandığım, kimi zamansa ihtiyacı olanlar için sorun çözücü bir kaynak olması açısından çeşitli paylaşımlarda bulunduğum kişisel bir web sitem bulunmakta...

Dilerseniz buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.

İyi forumlar...

googleasistan
reklam

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Blogu tamamen inceledim ve daha iyi olması adına gördüğüm eksiklikleri belirtmek isterim.

Temanız responsive özelliğine sahip değil, mobilden girişlerde baya bir sıkıntı yaşarsınız.

Ana sayfada görünen yazı sayısını düşürürseniz daha hızlı açılır ve sidebar ile daha uyumlu olur.

Sidebar ve footer şablonlarınızda toplamda 7 tane dışarıya bağlantı var. Footer alanında ki dış bağlantıları kaldırmanız yararınıza olacaktır.

İletişim sayfasına contact form 7 ile bir iletişim şablonu oluşturabilirsiniz.

Sidebar'da zaten etiket bulutunuz mevcut, arşiv sayfasından da etiket bulutunu kaldırırsanız spamın önüne geçebilirsiniz.

Hayırlı olsun başarılar.

rootyetkiliadam rootyetkiliadam WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 16.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Staff, Jr. Sysadmin
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 407
  • Beğeniler 1 / 104
  • Ticaret 0, (%0)

Ahmet adlı üyeden alıntı

Blogu tamamen inceledim ve daha iyi olması adına gördüğüm eksiklikleri belirtmek isterim.

Temanız responsive özelliğine sahip değil, mobilden girişlerde baya bir sıkıntı yaşarsınız.

Ana sayfada görünen yazı sayısını düşürürseniz daha hızlı açılır ve sidebar ile daha uyumlu olur.

Sidebar ve footer şablonlarınızda toplamda 7 tane dışarıya bağlantı var. Footer alanında ki dış bağlantıları kaldırmanız yararınıza olacaktır.

İletişim sayfasına contact form 7 ile bir iletişim şablonu oluşturabilirsiniz.

Sidebar'da zaten etiket bulutunuz mevcut, arşiv sayfasından da etiket bulutunu kaldırırsanız spamın önüne geçebilirsiniz.

Hayırlı olsun başarılar.

Merhaba,

Kullandığım temadan memnun olmakla birlikte, temaya responsive özelliği ekleyecek kadar CSS bilgisine sahip olmadığım için bu sorunu kısmende olsa WordPress'in buradaki WPtouch eklentisini kullanarak ortadan kaldırdım. Belirttiğiniz diğer detaylar ile ilgili olarakta iyileştirme sağladım.

Yorumunuz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al