Blogu tamamen inceledim ve daha iyi olması adına gördüğüm eksiklikleri belirtmek isterim.
Temanız responsive özelliğine sahip değil, mobilden girişlerde baya bir sıkıntı yaşarsınız.
Ana sayfada görünen yazı sayısını düşürürseniz daha hızlı açılır ve sidebar ile daha uyumlu olur.
Sidebar ve footer şablonlarınızda toplamda 7 tane dışarıya bağlantı var. Footer alanında ki dış bağlantıları kaldırmanız yararınıza olacaktır.
İletişim sayfasına contact form 7 ile bir iletişim şablonu oluşturabilirsiniz.
Sidebar'da zaten etiket bulutunuz mevcut, arşiv sayfasından da etiket bulutunu kaldırırsanız spamın önüne geçebilirsiniz.
Hayırlı olsun başarılar.
Temanız responsive özelliğine sahip değil, mobilden girişlerde baya bir sıkıntı yaşarsınız.
Ana sayfada görünen yazı sayısını düşürürseniz daha hızlı açılır ve sidebar ile daha uyumlu olur.
Sidebar ve footer şablonlarınızda toplamda 7 tane dışarıya bağlantı var. Footer alanında ki dış bağlantıları kaldırmanız yararınıza olacaktır.
İletişim sayfasına contact form 7 ile bir iletişim şablonu oluşturabilirsiniz.
Sidebar'da zaten etiket bulutunuz mevcut, arşiv sayfasından da etiket bulutunu kaldırırsanız spamın önüne geçebilirsiniz.
Hayırlı olsun başarılar.
Merhaba,
Kullandığım temadan memnun olmakla birlikte, temaya responsive özelliği ekleyecek kadar CSS bilgisine sahip olmadığım için bu sorunu kısmende olsa WordPress'in buradaki WPtouch eklentisini kullanarak ortadan kaldırdım. Belirttiğiniz diğer detaylar ile ilgili olarakta iyileştirme sağladım.
Yorumunuz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim...