Site Adı : OyunVan.com
Açılış Tarihi 05 Ocak 2011
Site İçeriği : Flash Oyun Sitesi

Yaklaşık 2 sene önce kurulmuş olan web sitemiz, içerisinde 6000 adet oyun bulundurmaktadır. Uzman editörlerimiz tarafından, tamamen Türkçe, güncel ve özgün oyunlar eklenmektedir. Çeşitli kategorilerde flash oyunlar bulabileceğiniz web sitemiz ağırlıklı olarak araba yarışıoyunlarına yer vermektedir. Çünkü en güzel olarak oyun oynanacak web adresi oyunvan.com dasınız.. Büyükten küçüğe tüm internet kullanıcılarının en eğlenceli oyun oynanma sitesi olan oyunvan.com ile artık zamanınız daha eğlenceli ve daha zevkli olacak

Şu an itibari ile markalaşan sitemizde Flash oyun kelimesinde ilk sırada flash oyuna yakın diğer kelimelerde yine ilk sıraları zorladığımız gibi, oyun oyna kelimesinde ilk 3 içerisinde olmayı siz değerli ziyaretçilerimizin sayesinde başardık. Ayrı yeten oyun oyna kelimesinde de ilk sıraları hedeflemekteyiz. Ayrıca bir çok siteyi ziyaretçiyi sitede tutma süresi bakımından da zorlayoruz, hatta geçtik.
Daha da sayamayacağımız bir çok öne çıkan özellikleri ile oyun oyna ma merkezi haline gelmeye başlayan sitemiz ile siz değerli oyun oynamayı seven ziyeretçilerimizi bekler hayırlı günler dileriz.