Merhaba Değerli Bey/Hanım,

ICANN kurumunu araştırken AYCANN.COM ve AYCANN.ORG isimleri nasıl olur da 2018-2019 yılına kadar satın alınmadı diyerek 2018 yılında aycann.com alan adını (ismi lazım değil) bir türk kayıt memurundan satın alınmıştır ve 2019 yılında ICANNN kurumu ile iletişimlerimizin ardından aycann.org alan adı değerli GoDaddy kayıt memuru tarafından tescillenmiştir fakat .org alan adımız bize hep yeni bir '.com' alan adı uzantısı bulmamızı istedi..

ICANN (istanbul beşiktaş fulya) ofisini ziyaretimiz ve yazılı haberleşmemiz sonucunda 'aytld.com' alan adı doğmuştur internet sitemizin tasarımı budur,logomuzu ise yukarıda belirttim.

Projeniz önemli ve değerli ise 'özel kayıt' ı bedava ise uzak durun,ICANN kurumu ise özel kaydın üzerinde duururken hata yapmayın!

Hizmetlerimiz;

Web ve Grafik Tasarımı
Portal Kurulumu ve Yönetimi
E-Ticaret Tasarımı ve Uygulamaları
Döküman Yönetimi Yazılımları
*******ünikasyon Hizmetleri
Sistem ve Ağ Yönetimi
.NET Programlama
Web Hosting
Alan Adı Tescil İşlemleri
Donanım Çözümleri
Arama Motorlarına Kayıt
Danışmanlık

Özel kayıt satın alarak alan adınızı korurken alan adınıza zarar gelirse faturalarınızla hukuk olduğu gibi ICANN ( globalsupport@icann.org ) parmaklarınızın ucunda..





Teşekkür Ederim.

İyi Çalışmalar Dilerim.

Hoşça Kalın.




En İçten Saygılarımla,

Ersin Ölmez

MCP Kimlik Numarası: '5761107'

Microsoft Certified Professional

Microsoft Certified Systems Administrator

Bu mesaj ve ekleri, mesajda gonderildigi belirtilen kisi/kisilere ozeldir ve gizlidir. Bu mesajin muhatabi olmamaniza ragmen tarafiniza ulasmis olmasi halinde mesaj iceriginin gizliligi ve bu gizlilik yukumlulugune uyulmasi zorunlulugu tarafiniz icin de soz konusudur. Mesaj ve eklerinde yer alan bilgilerin dogrulugu ve guncelligi konusunda gonderenin ya da sirketimizin herhangi bir sorumlulugu bulunmamaktadir. Sirketimiz mesajin ve bilgilerinin size degisiklige ugrayarak veya gec ulasmasindan, butunlugunun ve gizliliginin korunamamasindan, virus icermesinden ve bilgisayar sisteminize verebilecegi herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.

Site: https://aytld.com/